Tamer Umut

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sadece kendimi ifade ettim olay bu şimdi istediği yerden paylaşabilir 😁 yalan olduğunu bilin 😂 YouTube'dan yazdıkları bayağı bir zoruna gitti arkadaşın. Bilgi istiyosanız azıcık Donanım Arşivi izleyin. Böyle yalan taraflı "SÜREKLİ" videolar boş iş.
Sponsor karşılığında Rampage öven donanım arşivini mi izleyeceğim doğru bilgi için🥲🤔 Kalsın😉
 
@Tamer umut sen sus usta. Yoksa burada küfürle-hareketler havada uçuşacak. Birisine avel demeye hakkın yok. Senin şu an özür dileme hakkın var.

Evet haklısın. İtirazım yok ama bu kişi için maalesef öyle değil. Çünkü o bana imalı hakaret ederek başlattı ben içeriğe laf atmışken öyle olmaz böyle olur YouTube yorumuna bu kadar takılıyorsa onun zayıflığı. Kendini tam hissetse eksiklik hissetmese benim onun bunun veya herhangi birinin yorumunu takmazdı. Zaten ateş olmayan yerden duman çıkmaz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çekemiyorsan hoşuna gitmiyorsa izleme.
Burada fanlıkta artistlikte yapma adamın canını sıkma.

Dostum zaten arada girip izliyordum hatta bir ara takip ediyordum. Orası seni veya herhangi birini ilgilendirmez yaptığım yorum bu kadar zoruna gitmesi garip zayıflığını eksikliğini belli ediyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet haklısın itirazım yok ama bu kişi için maalesef öyle değil çünkü o bana imalı hakaret ederek başlattı ben içeriğe laf atmışken öyle olmaz böyle olur YouTube yorumuna bu kadar takılıyorsa onun zayıflığı kendini tam hissetse eksiklik hissetmese benim onun bunun veya herhangi birinin yorumunu takmazdı zaten ateş olmayan yerden duman çıkmaz.

Kardeş o kadar konuşuyorsun haklı olduğunu kanıtla hadi laf yapma burada adamım kanıtı var.
Dostum zaten arada girip izliyordum hatta bir ara takip ediyordum orası seni veya herhangi birini ilgilendirmez yaptığım yorum bu kadar zoruna gitmesi garip zayıflığını eksikliğini belli ediyor.

Ya burada bilmem Donanım Arşivi daha iyi onu izleyin falan diyemezsin kimse senden tavsiye istemedi artist.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı