Tamer Umut

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi güzel de burada konu açmak ne kadar doğru? Forum üyeleri olarak biz de paylaşalım her sorun yaşadığımız kişiyi, olur mu? Olmaz. Kaldı ki içerik üretici olarak bunları ondan bundan daha iyi bilmeniz lazım. O kişiyle bir sorununuz varsa bunu foruma taşıyıp, kitlelere göstererek değil kişinin kendisiyle ve hukuki yollarla çözüm arayın.

İyi güzel de burada konu açmak ne kadar doğru? Biz forum üyeleri olarak biz de paylaşalım her sorun yaşadığımız kişiyi, olur mu? Olmaz. Kaldı ki içerik üretici olarak bunlar ondan bundan daha bilmeniz lazım. O kişiyle bir sorununuz varsa bunu foruma taşıyıp, kitlelere göstererek değil kişinin kendisiyle ve hukuki yollarla çözüm arayın.
Kime, ne zararı dokundu paylaşılmasının? Bu tiplere bakıp ibret almak gerekiyor.

En basitinden örnek olarak sokakta en ufak sorun yaşadığım kişiyi herkese ifşa etmem mi lazım? Bu mu yani çözüm? Bu çocukça bir düşünceden öte değil.
Tamer'in yaptığı şeyleri ve söylediği kelimeyi tasvip etmiyorum lakin bir kişiyi kitlelerin olduğu bir forumda, kaldı ki yönetici vasfında olan bir kişinin hedef gösterip "ibret" olması için paylaşması benim için ego mastürbasyonundan bir farkı yoktur.

Basit bir örnek olarak sokakta en ufak sorun yaşadığım kişiyi herkese ifşa etmem mi lazım? Bu mu yani çözüm? Bu çocukça bir düşünceden öte değil.
Bence de gereksiz fakat herkese açık bir mecrada tanınan birine hakaret edilmesi bu şekilde paylaşılabilir. Biri bana hakaret etse, cumhurbaşkanı bile olsam umursamam.

Efsaneyi hortlatalım :
Screenshot_2022-04-25-09-44-35-048_com.android.chrome.jpg

Arkadaşlar büyük kitlelere hitap eden kişiler bence bu tür olaylara karşı biraz suskun kalmalı. Ama bu olayda Tamer adlı kişi de boş durmuyor yani, o yüzden hak veriyorum Recep Bey'e.

@Recep Baltaş bey durumlar ne oldu? Ne yapacaksınız?
Avukatımla konuştum, dava edeceğim.
İyi güzel de burada konu açmak ne kadar doğru? Forum üyeleri olarak biz de paylaşalım her sorun yaşadığımız kişiyi, olur mu? Olmaz. Kaldı ki içerik üretici olarak bunları ondan bundan daha iyi bilmeniz lazım. O kişiyle bir sorununuz varsa bunu foruma taşıyıp, kitlelere göstererek değil kişinin kendisiyle ve hukuki yollarla çözüm arayın.

Paylaşın. Benim yaptığım hatalar burada paylaşıldı. Siz de paylaşabilirsiniz. Hukuk yetersiz kalabiliyor. Eğer herkes sorununu hukuk ile çözebilse idi Twitter'a taşınmazdı olaylar. Geçelim bu 100 sene öncesinin düşüncesini.

Basit bir örnek olarak sokakta en ufak sorun yaşadığım kişiyi herkese ifşa etmem mi lazım? Bu mu yani çözüm? Bu çocukça bir düşünceden öte değil.

Lazım. Herkes yaptığı hata ile yüzleşmeli. Ben yüzleşiyorum, onlar da yüzleşsin.

Tamer'in yaptığı şeyleri ve söylediği kelimeyi tasvip etmiyorum lakin bir kişiyi kitlelerin olduğu bir forumda, kaldı ki yönetici vasfında olan bir kişinin hedef gösterip "ibret" olması için paylaşması benim için ego mastürbasyonundan bir farkı yoktur.

Herhangi bir hedef gösterme göremiyorum ben burada. Tamer'i linç mi edin dedim? Tamer böyle bir yorum yaptı, ben de bunu paylaştım. Yetmedi, geldi bir de burada bana hakaret etti. Tamer istediği her platformda bana hakaret ederek mastürbasyon yaparken iyi de ben bu kötülüğü paylaşınca mı kötü oldu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı