Hayır değil, güvenli olmayan programlar yüklüyorlar siteye.Tamindir.com güvenilir mi?
Hayır değil, güvenli olmayan programlar yüklüyorlar siteye.Tamindir.com güvenilir mi?
Önceden derken 2015 ve öncesinden bahsediyorum.Ara sıra oradan indirme yapıyorum öyle bir şeyle karşılaşmadım. En sağlıklısı kendi sitesinden indirmek tabii ki.
'Menzil' admin güven veriyor gibi dursa da o sitede de bir şeylik var.Fullprogramlarindir dururken, diğer sitelere bulaşmayın.
Oyun indirmiştim sonra bilgisayarı zor kurtardım :/Fullprogramlarindir dururken, diğer sitelere bulaşmayın.
O site korsan ama ben 2014'ten beri kullanıyorum. Tabii artık daha iyi siteler var o dediğiniz sitenin arşivi diğerlerine göre düşük kaldı artık.Menzil admin güven veriyor gibi dursa da o sitede de bir şeylik var gibi.
Menzil admin güven veriyor gibi dursa da o sitede de bir şeylik var gibi.
Oyun indirmiştim sonra bilgisayarı zor kurtardım :/
Bir Kaspersky ile tarama yapın hocam. Belki keylogger vardır.Neylik var bilmem ama ben o siteyi 7 yıldır kullanıyorum ve hiç bir zaman sıkıntı çıkartmadı. Virüslü diyenler oluyor. Öyle bir şey olsa benim bilgisayar şimdiye dek 100 kere virüsten patlamıştı. Üstelik hiç virüs programı da kullanmam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.