Tamir görmüş iPhone nasıl anlaşılır?

Güvenmediğiniz ürünü almayın. Buradan net bir şey söylemek mantıklı değil. Fotoğraf yanıltıcı olabilir , cihazı birebir incelemeden anlamanız bile kolay değil. Profesyonel yardım almanız gerekir.

Hocam kargoyla alacağım. İki gün iade hakkım var. Ayrıca satıcının kargo ile satışlarındaki yorumları, hep iyi. İade edeceğimi bile bile de satıcının yalan söyleyeceğini düşünmüyorum.

Vidalar uzun kullanımda da renk solukluğuna vs uğrayabiliyor. Bu iyi bir belirti değil ancak arka kapak hakkında söyledikleriniz konusunda hemfikirim. Hemen hemen her teknisyende alt vida mutlaka vardır. Bazı batarya markalarının içinden de çıkıyor.

Bir telefoncudan öğrendim SIM kart yuvasına son güç üfleyin eğer hava çıkmazsa içi açılmamıştır hava çıkıyorsa içi açılmış demektir çalışan adam öyle demişti.

Bir telefoncudan öğrendim SIM kart yuvasına son güç üfleyin eğer hava çıkmazsa içi açılmamıştır hava çıkıyorsa içi açılmış demektir çalışan adam öyle demişti.
Bu da öyle aşırı güvenilebilecek bir yöntem değil. Zaman içerisinde fabrikasyon telefonlar da su geçirmezlik konusunda patlayabiliyor.
Gördüğünüz üzere teelfonun içinin açıldığından yada açılmadığından %100 emin olamazsınız ne yazıkki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…