Tamir görmüş iPhone nasıl anlaşılır?

Güvenmediğiniz ürünü almayın. Buradan net bir şey söylemek mantıklı değil. Fotoğraf yanıltıcı olabilir , cihazı birebir incelemeden anlamanız bile kolay değil. Profesyonel yardım almanız gerekir.

Güvenmediğiniz ürünü almayın. Buradan net bir şey söylemek mantıklı değil. Fotoğraf yanıltıcı olabilir , cihazı birebir incelemeden anlamanız bile kolay değil. Profesyonel yardım almanız gerekir.
Hocam kargoyla alacağım. İki gün iade hakkım var. Ayrıca satıcının kargo ile satışlarındaki yorumları, hep iyi. İade edeceğimi bile bile de satıcının yalan söyleyeceğini düşünmüyorum.

Vidalarda eğer hasar varsa (herhangi bir şekil bozukluğu renk gidikliği) içinin açıldığının işaretidir. Onun dışında arka camın kenarlarında yapışkan tarzı bir madde varsa bu da arka camın değiştiğini gösterir. İkisi de garanti yöntemler olmamakla birlikte sadece kötü işçiliği gösterirler. Eğer iş temiz yapıldıysa anlayamazsınız açıldığını.

Vidalar uzun kullanımda da renk solukluğuna vs uğrayabiliyor. Bu iyi bir belirti değil ancak arka kapak hakkında söyledikleriniz konusunda hemfikirim. Hemen hemen her teknisyende alt vida mutlaka vardır. Bazı batarya markalarının içinden de çıkıyor.

Arkadaşlar merhaba. Yakın zamanda telefonum bozuldu ve yeni telefon alacağım. Bu cihaza sarı sitede denk geldim ve beğendim. Elden alamayacağım için cihazın içinin açılıp, açılmadığına emin olmak istiyorum. Aşağıya vidaların görüntüsünü ekledim, fotoğraftan çok belli olmayacağını biliyorum ancak en azından, ne ile karşılaşacağımı bileyim o yeter. Rica ediyorum konudan anlamayan arkadaşlar yanlış bilgilendirme yapmasın. Şimdiden teşekkürler.

Eki Görüntüle 2464031

Bir telefoncudan öğrendim SIM kart yuvasına son güç üfleyin eğer hava çıkmazsa içi açılmamıştır hava çıkıyorsa içi açılmış demektir çalışan adam öyle demişti.

Bir telefoncudan öğrendim SIM kart yuvasına son güç üfleyin eğer hava çıkmazsa içi açılmamıştır hava çıkıyorsa içi açılmış demektir çalışan adam öyle demişti.
Bu da öyle aşırı güvenilebilecek bir yöntem değil. Zaman içerisinde fabrikasyon telefonlar da su geçirmezlik konusunda patlayabiliyor.
Gördüğünüz üzere teelfonun içinin açıldığından yada açılmadığından %100 emin olamazsınız ne yazıkki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı