Tamir saatini değiştiren kişi şikayet edilmeli mi?

Hasan Kahraman

Hectopat
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rayzen 5
Meslek
Market Personeli
4500 TL dün aldığım iPhone 7 Plus 2. el telefon dün eve geldikten sonra dokunmatiğinin tutukluk yaptığını ve bataryasının servis uyarısı vermesi üzerine aldığım yere götürdüm. Baktılar, batarya için de ekstra değişim ücreti maliyeti ödedim. Telefon 4500'den 4800 çıktı 13.30 da gel diyen adam şimdi 5'te gel diyor. Bilerek yaptığını düşünüyorum. Akşam 5'te yapılmazsa polisi aramalı mıyım? Para iademi yapmazsa.
@Moneymoon hocam yorumunuzu merak ediyorum.

Hemen ne polisi araması demek ki adamın işi çıktı o yüzden geciktiriyor biraz anlayışlı olmalısınız.
Karşımdaki insan parayı aldı biraz yalpaklıyor nede olsa parayı aldı azını yaya yaya konuşuyor bir fırsatçı aslında anladığım kadarıyla

@Hasan Kahraman
Resmi olarak 20 is günü süreleri var servis sağlamak için bundan dolayı şikayette bulunsanız bile hiçbir aksiyon alınmaz tam tersine duruma göre karşı taraf sizi şikayet edip daha fazla uğraşmanıza ve haklıyken haksız duruma düşmenize sebep olabilir bu dediğiniz.
Biraz sabırlı olup bekleyin derim, eğer yine yarın derlerse kibarlıkla acil işiniz ve ihtiyacınız olduğunu falan söyleyerek zorlayın derim ancak tekrarlıyorum sakin ve kibarca. Unutmayın kibar dil yilani deliğinden çıkartır.

@Hasan Kahraman
Resmi olarak 20 is günü süreleri var servis sağlamak için bundan dolayı şikayette bulunsanız bile hiçbir aksiyon alınmaz tam tersine duruma göre karşı taraf sizi şikayet edip daha fazla uğraşmanıza ve haklıyken haksız duruma düşmenize sebep olabilir bu dediğiniz.
Biraz sabırlı olup bekleyin derim, eğer yine yarın derlerse kibarlıkla acil işiniz ve ihtiyacınız olduğunu falan söyleyerek zorlayın derim ancak tekrarlıyorum sakin ve kibarca. Unutmayın kibar dil yilani deliğinden çıkartır.
Hocam az önce uğradım pil yolda geliyor dedi ekran da yan sanayi takıldığında uyuşmazlık yapmış düzeltiyorlar 5de biter dedi işim acele dedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı