ALİ YLDZ Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 281 Çözümler 1 29 Aralık 2020 #1 Bu tarz videolar gelir mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 29 Aralık 2020
Bu tarz videolar gelir mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Çözüm ALİ YLDZ 29 Aralık 2020 Rüyamda recep abi ile ben bilgisayar topluyoruz şaka gibi . Ben bunları çok izliyordum.
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 29 Aralık 2020 #2 ALİ YLDZ dedi: Bu tarz videolar gelir mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Lütfen, lütfen . Recep Bey'in yaptığı videolar çok samimi oluyor . @Recep Baltaş @Ali Güngör Artı 0 Eksi
ALİ YLDZ dedi: Bu tarz videolar gelir mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Lütfen, lütfen . Recep Bey'in yaptığı videolar çok samimi oluyor . @Recep Baltaş @Ali Güngör
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 29 Aralık 2020 #3 @Recep Baltaş ne olur! İlk videoyu abartısız 20 kez izlemişimdir. Artı 0 Eksi
Rx 570 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 1.557 Çözümler 15 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran kartı: Gigabyte Aorus Rx570 4gb | İşlemci: Ryzen 5 3600 | Ram: Corsair Vengeance 8x2 3200MHz | Anakart: Gigabyte A320M-S2H Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2020 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
300 Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 1.697 Çözümler 2 29 Aralık 2020 #5 GÜÇ KAYNAĞI DİYE GELDİ RTX 2060 ALIP GİTTİ! Şaka bir yana sistem toplama rehberi gelsin hepsi bitti diğer kanalları izlemeyi istemiyorum.Ciddi ciddi bağımlılık yapıyor. @Recep Baltaş , @Ali Güngör . Artı 0 Eksi
GÜÇ KAYNAĞI DİYE GELDİ RTX 2060 ALIP GİTTİ! Şaka bir yana sistem toplama rehberi gelsin hepsi bitti diğer kanalları izlemeyi istemiyorum.Ciddi ciddi bağımlılık yapıyor. @Recep Baltaş , @Ali Güngör .
iceffy Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 1.744 Makaleler 3 Çözümler 3 Yer Buca'daki küçük evde. 29 Aralık 2020 #6 @Recep Baltaş Evet artık gerçekten tamirat tadilat gelsin. Artı 0 Eksi
Yiğitt35 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 9.453 Makaleler 9 Çözümler 97 Yer Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :) 29 Aralık 2020 #7 Nostalji sistemin videosu gelsin artık neredeyse 2 yıl olacak Artı 0 Eksi
KS KS ALİ YLDZ Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 281 Çözümler 1 29 Aralık 2020 #8 Technopat'ta ben iki kişi biliyorum recep ve Ali abiyi onlar yani . Artı 0 Eksi
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 29 Aralık 2020 #9 Yeni hackintosch isteriz! Artı 0 Eksi
KS KS ALİ YLDZ Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 281 Çözümler 1 29 Aralık 2020 #10 iceffy dedi: @Recep Baltaş Evet artık gerçekten tamirat tadilat gelsin. Genişletmek için tıkla... Herkes bu tamirat tadilat videosu diye yazın recep abi görür bu konuyu Artı 0 Eksi
iceffy dedi: @Recep Baltaş Evet artık gerçekten tamirat tadilat gelsin. Genişletmek için tıkla... Herkes bu tamirat tadilat videosu diye yazın recep abi görür bu konuyu