Tamirci ekran kartını çalmış

Dükkanı hala açıkmı tamircinin?

Ben tamirciyi bilmiyorum ama annemler biliyordur.

Bilgisayarcıya gitmek yerine burada vakit geçirilip parçaları öğrenebilirsin.

Dün akşam bilgisarcıya gittik Intel ekran kartında problem var dedi sürücüler yüklenmiyor diye bugün dayıma sordum eskiden tamirciye gittiğimizde NVIDIA ekran kartı yok dedi.

Çalındığına emin misin? Driver kurmayı denedin mi?

NVIDIA Denetim Masası'na girilmiyor NVIDIA GPU'su takılı değil diyor Intel sürücüsü de kurulmuyor bir anda ekran gidiyor geri gelmiyor güvenli moddan devre dışı bırakıyoruz.

NVIDIA driveri var ama dayım çalındı dedi.

İşte sırf bu yüzden bilgisayar ile bir sorun yaşayınca kendim halletmeye çalışıyorum. Çözemediğim bir sorun olursa ve cihazın garantisi varsa garantiye veriyorum. En azından artık...

Dayımın dediği tamirciye götürdük o içine bakıp çalındı demiş.

İşte sırf bu yüzden bilgisayar ile bir sorun yaşayınca kendim halletmeye çalışıyorum. Çözemediğim bir sorun olursa ve cihazın garantisi varsa garantiye veriyorum. En azından artık...

Cihazın garantisi bitti.

Kral şimdi teknoloji konusunda bilgili birisi bilgisayarcı denen bakallara gitmez benim görüşüm.

Ben götürmüyorum annem veya babam götürüyor.

Aygıt yöneticisinde , "görüntü bağdaştırıcıları" yazan kısmın ekran görüntüsünü atabilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…