Airi Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 1.990 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #31 yigiterensngl dedi: gönderdim Genişletmek için tıkla... Çalınmamış. Yukarıdakini aktifleştir.
The Theseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 7.213 Çözümler 11 Yer Nevşehir 27 Ağustos 2022 #32 yigiterensngl dedi: gönderdim Genişletmek için tıkla... Duruyor işte.
yigiterensngl Hectopat Katılım 3 Kasım 2021 Mesajlar 283 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #33 Microsoft temel bağdaştırıcı mı?
Airi Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 1.990 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #34 yigiterensngl dedi: gönderdim Genişletmek için tıkla... Senin yapman gereken şu nvidia driverını kaldır sonra laptop un kendi resmi sitesine gir ilk önce intel driverı kur sonra nvidia driverı kur.
yigiterensngl dedi: gönderdim Genişletmek için tıkla... Senin yapman gereken şu nvidia driverını kaldır sonra laptop un kendi resmi sitesine gir ilk önce intel driverı kur sonra nvidia driverı kur.
Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.327 Makaleler 30 Çözümler 10 27 Ağustos 2022 #35 yigiterensngl dedi: gönderdim Genişletmek için tıkla... Duruyor dostum. Driveri silip tekrar kurmayı dene.
yigiterensngl dedi: gönderdim Genişletmek için tıkla... Duruyor dostum. Driveri silip tekrar kurmayı dene.
yigiterensngl Hectopat Katılım 3 Kasım 2021 Mesajlar 283 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #36 Tamirci dedi ama ekran kartı çalınmış diye. Roux dedi: Duruyor dostum. Driveri silip tekrar kurmayı dene. Genişletmek için tıkla... Windows kendi kurdu NVIDIA'yı.
Tamirci dedi ama ekran kartı çalınmış diye. Roux dedi: Duruyor dostum. Driveri silip tekrar kurmayı dene. Genişletmek için tıkla... Windows kendi kurdu NVIDIA'yı.
Airi Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 1.990 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #37 yigiterensngl dedi: Microsoft temel bağdaştırıcı mı? Genişletmek için tıkla... Gtx950m kendi ekran kartın işte asıl nvidia olan. Senin tamirci kendi alacakmış bence.
yigiterensngl dedi: Microsoft temel bağdaştırıcı mı? Genişletmek için tıkla... Gtx950m kendi ekran kartın işte asıl nvidia olan. Senin tamirci kendi alacakmış bence.
Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.327 Makaleler 30 Çözümler 10 27 Ağustos 2022 #38 yigiterensngl dedi: Tamirci dedi ama ekran kartı çalınmış diye. Windows kendi kurdu NVIDIA'yı. Genişletmek için tıkla... Sen kendin kur.
yigiterensngl dedi: Tamirci dedi ama ekran kartı çalınmış diye. Windows kendi kurdu NVIDIA'yı. Genişletmek için tıkla... Sen kendin kur.
yigiterensngl Hectopat Katılım 3 Kasım 2021 Mesajlar 283 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #39 Airi dedi: GTX950M kendi ekran kartın işte asıl NVIDIA olan. Senin tamirci kendi alacakmış bence. Genişletmek için tıkla... Dayım da çalınmış diyor ama bugün sordum hatta. Roux dedi: Sen kendin kur. Genişletmek için tıkla... Nereden kurayım Acer'in sitesinden mi?
Airi dedi: GTX950M kendi ekran kartın işte asıl NVIDIA olan. Senin tamirci kendi alacakmış bence. Genişletmek için tıkla... Dayım da çalınmış diyor ama bugün sordum hatta. Roux dedi: Sen kendin kur. Genişletmek için tıkla... Nereden kurayım Acer'in sitesinden mi?
Airi Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 1.990 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #40 yigiterensngl dedi: Dayım da çalınmış diyor ama bugün sordum hatta. Genişletmek için tıkla... Çalınmamış hocam buradan ilk önce intel ve sonra nvidia yı kur sorun kalmaz. Product Support | Acer Indonesia
yigiterensngl dedi: Dayım da çalınmış diyor ama bugün sordum hatta. Genişletmek için tıkla... Çalınmamış hocam buradan ilk önce intel ve sonra nvidia yı kur sorun kalmaz. Product Support | Acer Indonesia