Tampon kırılmış mı?

CheckyLove

Hectopat
Arabamın yanından geçerken bir arkadaş şu hale getirdi gördüğünüz kısım boya veya macun kalkması mı yoksa tamponu direkt mi kırmış anlamadım, sizce nedir?

20250417_203350.jpg

Tamponda herhangi bir kırık yok ama sağlam geçmiş yanınızdan macun çatlakları ve boya kalkması var.
Haysiyetsiz herif ya birde küfür falan edip kaçtı burası sadece boya işlemi mi görecek o zaman?

Ve maalesef üzücü bir haber daha böyle durumlarda tamponun komplesi boyanıyor.

Neden peki daha önce de böyle bir durum yaşandı lokal boya attı boyacı.

Haysiyetsiz herif ya bir de küfür falan edip kaçtı burası sadece boya işlemi mi görecek o zaman?

Neden peki daha önce de böyle bir durum yaşandı lokal boya attı boyacı.

Macun çatlakları işi bozmuyorsa lokal atılır eğer işi bozar rengi tam tutturamazsa söker komple boyar ben sanayide çalışırken ustam daha fazla para almak için söküp boyuyordu eğer yetkili servise götürecekseniz onlar gerekeni yapar zaten.

Macun çatlakları işi bozmuyorsa lokal atılır eğer işi bozar rengi tam tutturamazsa söker komple boyar ben sanayide çalışırken ustam daha fazla para almak için söküp boyuyordu eğer yetkili servise götürecekseniz onlar gerekeni yapar zaten.

Dediğiniz gibi kırık yoksa çok problem yok benim için kendim çok anlayamadığım için sormak istedim boya öyle bir kalkmış ki sanki içeri girmiş gibi duruyor orası.

Dediğiniz gibi kırık yoksa çok problem yok benim için kendim çok anlayamadığım için sormak istedim boya öyle bir kalkmış ki sanki içeri girmiş gibi duruyor orası.

Benim arabama bu şekil vurup kaçsaydı sonu çok kötü olurdu emin olun size dua etsin. Ayrıca dediğim gibi kırık yok macun ve lokal boya ile çözülebilecekse çözülür komple tampon boyamakta çok tutmaz benim arabam E60 kendimde sanayiciyim geçen tamponu kırdım 5000-6000 TL arası fiyat çekti usta sonra diğer kaportacıma götürdüm beleş yaptırdım sadece fiyat almak için sormuştum. :D

Benim arabama bu şekil vurup kaçsaydı sonu çok kötü olurdu emin olun size dua etsin. Ayrıca dediğim gibi kırık yok macun ve lokal boya ile çözülebilecekse çözülür komple tampon boyamakta çok tutmaz benim arabam E60 kendimde sanayiciyim geçen tamponu kırdım 5000-6000 TL arası fiyat çekti usta sonra diğer kaportacıma götürdüm beleş yaptırdım sadece fiyat almak için sormuştum. :D

Anlamadım ki ne olduğunu ben plakayı da alamadım suç bendeymiş gibi el kol yaptı arabayı gördü gitti.

Allah razı olsun az da olsa içime su serptin kırık olmadığını söyleyerek boya yaparken zaten macunu da hallediyorlar sanırım hallederiz öyle en kötü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı