İnceleme TANGZU Wan’er S.G

Eğer bilen varsa bunlara benzer IEM tarzı sesi flat verebilecek kablosuz kulaklıklar var mı? Kategori olarak nasıl aratmalıyım? Ya da marka model önerisi de olur.
%100 flat referans bir sesi var diyemem ama Galaxy Buds 2 dengeli sesiyle bu beklentimi karşılıyor.

Özellikle kablosuz kulaklıklar hızlı tüketim ürünleri olduklarından bass'ı dayayıp piyasaya sürüyorlar. Neyse ki Samsung bizim gibileri de düşünmüş.

ATH M50X'ten geçince çok fark beklemeli miyim, bundan önce nothing ear 2 kullanmıştım ama o zaman çok kulak içi kullanmadığımdan hoşuma gitmemişti iade etmiştim muhtemelen haksızlık ettim o kulaklığa. Şimdi bir süredir ucuz bir kulak içi kullanıyorum ondan geçeceğim. Başka tavsiyeniz varsa onlara da bakabilirim, kulak içilerde deneyip iade etmek ne yazık ki pek mümkün olmuyor kabul etmiyorlar genelde iadeyi, keşke deneyebilsem öncesinde.

600tl vergi dahil tangzu waner sg aldim sizce bu fiyatini hak ediyor mu ? Alternatifi var mi ?

Ben aldim hatta basit bir de inceleme yazdim. Mikrofonu yok bunun. Beyaz rengi almıştım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…