Ben pis işte çalışan bir insanım. Çalışma sahasında yağ, hidrolik, toz, toprak, yakıt, pislik her türlü hoşlanılmayan maddeye maruz kalırım. Hatta bir keresinde kolum öyle b*ktan bir şekilde kirlenmişti ki, 10 dakika aralıksız yıkadığımı bilirim. Çoğu kişinin hayali olan klimali, bilgisayarlı, deri koltuklu bir işim yok ama mutluyum ve işimi seviyorum. Merak eden varsa uçağın altına yatıyorum, motoruna falan giriyorum
Kız arkadaşım doktor benim. Pandemi döneminde ihtiyaç görülen doktorlardan hem de. Çok iyi bir akademik kariyeri var, işinde de oldukça iyi. Benden de 3 yaş büyük. Pandemi döneminde aldığı bonuslarla şu an benden tamı tamına 3 katı fazla kazanıyor. Benim işimden daha saygın bir işi var. Ailesi ve çevresi de kesinlikle daha saygın. Beni tanıştırdığı 5 kişiden 3'ü ya çok iyi yerlerde olan doktorlardan ya da ülkemizin önde gelen şirketlerinde çalışan kişilerden oluyor.
Gel gelelim biz birlikteyiz ve mutluyuz. Sosyal statü olarak benden üstün olmasına rağmen insani duyguları ve karakteri geliştiğinden böyle şeyleri dert etmiyor. Tabii ki ben de onu taşıyabilecek biriyim. Kendimi bildim bileli geliştirdim ve yanına hem fiziksel, hem ruhsal olarak yakışan biriyim. Sporumu yaparım, bakımıma dikkat ederim ve her şeyden öte takılması eğlenceli biriyimdir. Biz de boş adam değiliz yani.
Olay bundan ibaret, tamamen karşındaki insanın karakterine, hayata bakış açısına kalmış bir durum. Seni ezecekse zaten senden üstün olmadan da yapabilir bunu. Kendini hiç ezme, ezik bir insan değilsin. Kısa keseyim, iyi şanslar demek düşer son olarak bana sanırım.
NOT: Bizim toplumumuzda genelde erkek, kadına göre daha üstün ve iyi şartlarda olmalıdır gibi saçma sapan bir düşünce var. Bunun etkisinde kalan insan sayısı da maalesef çok. Zihniyetler bu şekilde...