Tanımadığım birine aşık oldum

Benim erkek arkadaşımla aramda da böyle bir eşitsizlik var ama hiç sıkıntı etmiyoruz çünkü işin içinde "sevgi" var. Sevgi varsa gerisi hikaye. Sana hangisi mantıklı geliyor: Statüsüne göre sevgili olmak, Sevdiğin için sevgili olmak.

Son düzenleme:
Arkadaşlar hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim. Kendimi geliştirmeye devam edeceğim ve onunla ortak bir hobimizi kullanarak tanışmaya çalışacağım.
Hocam öncelikle yorumun için teşekkür ederim. Dediğin şekilde yapacağım, işim zor zira gelirim kızdan fazladır ama toplumumuzda mesleğim vasıfsız fırsatçı adam mesleği olarak görülüyor. Benim diğerleri gibi olmamak için çok donanımlı biri olmaya çabalamam lazım, bunu yapabileceğime ve yapmaya başladığıma inanıyorum. Kızın hobileri yeni yerler gezmek, piyano çalmak, PC, PS4 ve Switch ile oynamak (ufak çaplı canlı yayın da yapıyor). Bu alanlara hemen hemen yatkınlığım var, diğer konularda da geliştiştirirsem kendimi tam olur.
Dostum benim de bunu tersine çevirmem lazım işte, biraz zor ama her konuda değecek. Dediğin şekilde, ortak paydalardan gideceğim tanışmak için. Yorumun için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Efendim merakımı maruz görün ne olur. Aradan yaklaşık 2 yıl geçmiş. Arzularınıza erişebildiniz mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…