Tanımadığım yabancı bir kişi mesaj attı

Maxtoric

Megapat
Makaleler
3
Merhaba arkadaşlar, bugün şöyle bir mesaj aldım.

Sahte olduğunu anladığım için görüldü atmadan profil fotoğrafını Google lenste arattım ama sonuç çıkmadı. İşletme hesabı olarak gözüküyor. Numarayı engellerim fakat bana bir daha böyle numaraların bana ulaşmasını nasıl engelleyeblirim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Maalesef Tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının bilgisi internete sızdığı için senin numaran da internette bir yerlerde geziyordur o yüzden engelleyebileceğin bir durum değil, böyle numaralar sana ulaştıkça tek tek engellemen gerekecek.

Ulaşsın ya bir şey olmaz. Abime de geldi böyle sonra abim aradı bu malı WhatsAppdan, dayı çıktı bitane. Kadın kılığında milleti dolandırıyormuş. Abime de bana müşteri bul demiş abimde sövüp engelledi Böyle bir şey olursa sende takıl biraz.

Fakat bu Güney Kore numarası hocam dayıların Asya ülkelerinden hat açacağını sanmıyorum.

Knk cevap yazsana. Yemiş gibi yap trolleyelim. Ama önce bilgilerini iyice gizle. Sonra buradan paylaş her adımı.
Böyle tam İngilizce bilmiyormuş gibi konuş. Ama yemiş gibi yap. "Hello, thank you whats your name" gibi basit tut. Lütfen ya merak ettim nolcak

Şikayet edince mesaj kutusunu sildi. İsterseniz siz bir yazın tabii yiyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…