GAnJi69
Hectopat
Tüh ya. Olabilir ama benim hayatımda başıma böyle bir şey gelmedi ki. Gelse iki sohbet ederim.Şikayet edince mesaj kutusunu sildi. İsterseniz siz bir yazın tabii yiyorsa![]()
Tüh ya. Olabilir ama benim hayatımda başıma böyle bir şey gelmedi ki. Gelse iki sohbet ederim.Şikayet edince mesaj kutusunu sildi. İsterseniz siz bir yazın tabii yiyorsa![]()
İnanın bi link atıp bunu izle falan der ve cihazınızı elinin altına alır. Fakat sohbeti sararsa ondan vize ve uçak bileti bile alırım.Tüh ya. Olabilir ama benim hayatımda başıma böyle bir şey gelmedi ki. Gelse iki sohbet ederim.![]()
Yok linklere falan tıklamayın zaten. Mala yatacaksınız açılmıyor link tıklıyorum diye. Durumun ciddiyetinin farkındayım durumu küçümsemek değil amacım.İnanın bi link atıp bunu izle falan der ve cihazınızı elinin altına alır. Fakat sohbeti sararsa ondan vize ve uçak bileti bile alırım.
Maalesef artık 10-11 yaşındaki bazı "veletler" bile eğlencesine internet bulduğu virüs endişesi olmadan pat diye indirip böyle saçma sapan şeyler atıp eğlenmeye çalışıyorlar. Dava edilince de hakimin ayaklarına kapanıyorlar.Hocam bende de oluyordu , bunu yaşadığım hafta aşağı yukarı 2500 kişiye de aynısı olmuş, mesaj geliyor ve aramalar oluyordu açıyordum kapanıyordu whatsapı sildim sonra daha kullanmıyorum. Whatsapin bu denli sıkıntılara ve sorunlara açık olmasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Hocam bana gelenlerin veletlerden kaynaklı olduğunu sanmıyorum belki de whatsapın yöneticileri uygulamayı silip tekrar yüklememiz için yapıyor olabilir sonuçta indirme üzerinden para kazanıyorlar.Maalesef artık 10-11 yaşındaki bazı "veletler" bile eğlencesine internet bulduğu virüs endişesi olmadan pat diye indirip böyle saçma sapan şeyler atıp eğlenmeye çalışıyorlar. Dava edilince de hakimin ayaklarına kapanıyorlar.
+ olarak şikayetvar forumunda benim olayın aynısını kız erkek fark etmeksizin yaşayanlar olmuş, uygulamayı o günden beri kullanmıyorum. Barış ÖZCAN ve diğer insanların gizliligimiz adı altında videoları bulunuyor herkese tavsiye ederim. Devir teknoloji devri 2 banka hesabına girersin 50 tln bile olsa alırlar kripto üzerinden kriptonun sahipleri bile milleti dolandırıyor da whatsap bizi dolandırmaktan niye cekinsin ki.Maalesef artık 10-11 yaşındaki bazı "veletler" bile eğlencesine internet bulduğu virüs endişesi olmadan pat diye indirip böyle saçma sapan şeyler atıp eğlenmeye çalışıyorlar. Dava edilince de hakimin ayaklarına kapanıyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.