Tanımadığımız kız ile nasıl tanışırız?

Albatro

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Örnek olarak kendimi vermek istiyorum. Öğrenciyim klasik fakülte, kampüs, yemekhane, ev harici pek dışarı çıkmam. Geçenlerde bir heves ile ev arkadaşım saçını griye boyadı(ama sarı oldu). Yine günlerden bir gün yemekhanede sıra bekleyen arkadaşımın yanına gidiyorum uzaktan gördüm ama yanında 2 tane kız vardı biri kırmızı biri mavi saçlı. Arkadaşımın sarı saçını görünce çok güzel olmuş diye konuşuyorlardı. O gün o mavi saçlı kız çok hoşuma gitti ama bir türlü nasıl tanışacağımı bulamadım bu arada 2 gün önce başka arkadaşımın yanında gördüm aslında ona sorarak bulabilirim kim olduğunu ama ne diyeceğimi bilmiyorum. Siz benim yerimde olsanız ne yaparsınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bak linkini verdigim sayfada yaklasik 40 tane tanismak amacli kullanilabilecek cool giris cumlesi var. Al turkceye cevir ve kullan. Ise yariyorlar gercekten.

Bak linkini verdigim sayfada yaklasik 40 tane tanismak amacli kullanilabilecek cool giris cumlesi var. Al turkceye cevir ve kullan. Ise yariyorlar gercekten.

Daha çok lise 1-3 arası öğrencilerin laflarına benziyor.
Saçlarına iltifat et ve saçını nasıl boyattığı hakkında bilgi al. Sohbet ederken tanışmış olursunuz.
Bu mantıklı.

@Albatro Valla ben de senin gibiyim hocam. 10'a yakın girişimim oldu. Aralarında manken gibi olanlardan tut standart kızlara kadar denedim. Ama bir türlü yabancı olduğum kıza açılamadım. Yada aynı şekil arkadaşlarımdan onay atıp istek attıktan sonra DM'den konuşamıyorum.

İkimizin bu sorunu özgüvensizlikten değil de konu bulamamaktan.

"You’re so beautiful that you made me forget my pickup line."
Bu güzelmiş fakat Türkiye'de hoş karşılanmaz pickup lines.

Ancak bir lise ogrencisi veya daha genc bir kizla nasil tanisirim diye soru sorar diye dusunuyorum zaten. 40 yasinda degildir herhalde, insan o zamana kadar ogreniyor nasil yapildigini zaten.
Adam kampüsden bahsetmiş bu arada.

Gene de arkadaşımıza önerim erkek adam diye bir site var oraya baksın. Bayağı sağlam bilgiler bulunuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı