Efekan ALt Decapat Katılım 16 Aralık 2018 Mesajlar 3 28 Eylül 2020 #1 Modeme 4 gün öncesine kadar Ethernet ile bağlanıyordum fakat şu an Wi-Fi'de bir sıkıntı yok ama Ethernet kablosu ile bağlandığımda tanımlanamayan ağ internet yok diyor. Kabloda sıkıntı yok. Modemde Wi-Fi ile çalışıyor ama Ethernet 4 gündür olmuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ekim 2020
Modeme 4 gün öncesine kadar Ethernet ile bağlanıyordum fakat şu an Wi-Fi'de bir sıkıntı yok ama Ethernet kablosu ile bağlandığımda tanımlanamayan ağ internet yok diyor. Kabloda sıkıntı yok. Modemde Wi-Fi ile çalışıyor ama Ethernet 4 gündür olmuyor.
3 377619 Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 3.842 Makaleler 1 Çözümler 18 4 Kasım 2020 #2 Şunu dene. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 1 Eksi
Şunu dene. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Vakanüvis Efendi Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 85 Daha fazla Sistem Özellikleri Msi RTX 3060 Tİ Gaming X, Hyperx Fury RGB 2x8GB, Msi B450M PRO-M2 MAX, Ryzen 5 5600x, GameBooster NITRO 120 ARGB, KIOXIA Exceria 240GB, Pioneer APS-SL3N-240 240GB, 512gb HDD (markasını bilmiyorum:), GameBooster G918 Fire Storm RGB Red Switch, Mouse markasız Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Mayıs 2023 #3 377619 dedi: Şunu dene. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İşe yaramıyor. Artı 0 Eksi
377619 dedi: Şunu dene. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İşe yaramıyor.