R recep50 Centipat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 2.265 Çözümler 13 4 Temmuz 2024 #1 BIOS sıfırlayınca düzeliyordu şimdi hiç düzelmiyor nasıl çözerim? Son düzenleme: 4 Temmuz 2024
Çözüm R R recep50 4 Temmuz 2024 FearrFD2 dedi: Hocam tüm Driver'ları güncelleyin bence. Genişletmek için tıkla... Güncel hocam sürücü tarihi 2024: Ethernet özelliklerinden IP adreslerini elle atayınca sorunumu çözdüm.
FearrFD2 dedi: Hocam tüm Driver'ları güncelleyin bence. Genişletmek için tıkla... Güncel hocam sürücü tarihi 2024: Ethernet özelliklerinden IP adreslerini elle atayınca sorunumu çözdüm.
FearrFD2 Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 546 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Suzuka Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #2 recep50 dedi: BIOS sıfırlayınca düzeliyordu şimdi hiç düzelmiyor nasıl çözerim? Eki Görüntüle 2241389 Genişletmek için tıkla... Driver'ları güncel mi? Artı 0 Eksi
recep50 dedi: BIOS sıfırlayınca düzeliyordu şimdi hiç düzelmiyor nasıl çözerim? Eki Görüntüle 2241389 Genişletmek için tıkla... Driver'ları güncel mi?
KS KS R recep50 Centipat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 2.265 Çözümler 13 4 Temmuz 2024 #3 FearrFD2 dedi: Driver'ları güncel mi? Genişletmek için tıkla... Hocam anakart kaynaklı galiba PC BIOS sıfırlıyorum 2-3 kere açıp kapatıyorum bazen geliyor bazen gelmiyor Anakart Colorful. Artı 0 Eksi
FearrFD2 dedi: Driver'ları güncel mi? Genişletmek için tıkla... Hocam anakart kaynaklı galiba PC BIOS sıfırlıyorum 2-3 kere açıp kapatıyorum bazen geliyor bazen gelmiyor Anakart Colorful.
FearrFD2 Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 546 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Suzuka Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #4 recep50 dedi: Hocam anakart kaynaklı galiba PC BIOS sıfırlıyorum 2-3 kere açıp kapatıyorum bazen geliyor bazen gelmiyor Anakart Colorful. Genişletmek için tıkla... Hocam tüm driver'ları güncelleyin bence. Artı 0 Eksi
recep50 dedi: Hocam anakart kaynaklı galiba PC BIOS sıfırlıyorum 2-3 kere açıp kapatıyorum bazen geliyor bazen gelmiyor Anakart Colorful. Genişletmek için tıkla... Hocam tüm driver'ları güncelleyin bence.
KS KS R recep50 Centipat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 2.265 Çözümler 13 4 Temmuz 2024 #5 FearrFD2 dedi: Hocam tüm Driver'ları güncelleyin bence. Genişletmek için tıkla... Güncel hocam sürücü tarihi 2024: Ethernet özelliklerinden IP adreslerini elle atayınca sorunumu çözdüm. Son düzenleme: 4 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
FearrFD2 dedi: Hocam tüm Driver'ları güncelleyin bence. Genişletmek için tıkla... Güncel hocam sürücü tarihi 2024: Ethernet özelliklerinden IP adreslerini elle atayınca sorunumu çözdüm.
Şamil Paşalı Hectopat Katılım 13 Ocak 2020 Mesajlar 1 8 Ağustos 2024 #6 arkadaşlar bende 1 haftadır bu sorunu yaşıyordum ve kendi uğraşlarımla çözdüm. ağ ve internet ayarları + Gelişmiş ağ ayarları + veri kullanımına girdim ve etherneti seçtim düzeldi. Denemekten zarar gelmez. Artı 0 Eksi
arkadaşlar bende 1 haftadır bu sorunu yaşıyordum ve kendi uğraşlarımla çözdüm. ağ ve internet ayarları + Gelişmiş ağ ayarları + veri kullanımına girdim ve etherneti seçtim düzeldi. Denemekten zarar gelmez.