Tanımlanmayan ağ hatası

Sefa Cavdar

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba 1 hafta önce böyle bir hata almıyordum fakat bu hata yüzünden internete giremiyorum.Sorun gidericisine tıkladığım zaman ise yerel ağ bağlantısı geçerli bir ip yapılandırmasına sahip değil hatasını alıyorum. Bu hatayı nasıl çözebilirim? Bütün forumları gezdim fakat bir netice yok.

Lütfen yardım edin.

selam.
bu sorunu gördüm kabloları vs değiştim tarattım ps yi virüs vs aksaklık yoktu ama hat nedense tanımlanamayan ağ hatası veriodu.

geçmiş güne sistemi geri aldım ( pc nin kendi sistem geri yüklemeden)

düzeldi.
sistem geri yüklemeyi kapatmamışsanız bence şansınız var.

umarım işe yarar teşekkürler. :)

dostum elle ıp atamış olabilirsin, Ipv 4 den otomatiğe al dene. O da olmazsa aynı ağda kullanıcılardan biri ile Ip çakışması da olabilir. işletim sistemin ne kesin Windows 7 dir.

Sistem geri yüklemesi yaptım fakat sorun çözülmedi. İp çakışıyor diye bir hata aldım saten fakat ne yaptıysam fayda etmedi. İşletim sistemim dediğiniz gibi win 7.

Windows 8. yada 8.1 e geçmen için bence gayet iyi firsat bini değerlendir. :) Eğer ben illak ki Windows 7 kullanacağım diyorsan ip çakışması diye google de yazarsan birçok forum sitesinden bulabilirsin. Aynısını bende yaşadım ama bendeki sıkıntının nedeni ethernet girişinde bulunan kılcal tellerden birinin eğrilmesi idi. Toplu iğne ili düzeltince sıkıntı çözüldü. Şimdi ne alaka diye düşünenler olabilir ama gerçekten uzun süre wifi kullanmak zorunda kaldım. 2 defa yeni kablo aldım fakat sıkıntıyı çözemedim. Allah yardımcın olsun gerçekten sinir bozucu bir durum.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı