Tanınmayan bir numaradan aranmak

Emir3125

Yoctopat
Daha fazla  
Kurumsal bir numara değil, normal bir numara arıyor. Açtığımda robot gibi bir şey “Sizinle konuşmak isteyen biri var” diyor.
Hatta kalın diyor, hayır anlamadım. Yapay zekayla falan da kavga etmedim. Ne iş bunlar? Dolandırıcı falan olabilirler mi?

Bir şey olmaz. Takma kafana.
Hocam takmak degil numaramı kimseye vermiyorum zaten pek insanlarlada muhattap olmam evden ise işten eve arada oyun oynarim sea bile acmam numarami nerden buldularda dalga geçiyorlarve sahtebir numara bile degil normal 0500 lü hat yani merak ettim sadece bundan 20 30 gun oncede baska numara hgs borcunuz varicra gelicek diye mesaj atmis sorun arabam yok

Kapat geç boş troll veya dolandırıcı elemanlardır.
Kapatıyorum ama ayni numara 2 gune bir ariyor engelliycem ama onemli birssy falan varmidir diye buraya sormak istedim

Hocam takmak degil numaramı kimseye vermiyorum zaten pek insanlarlada muhattap olmam evden ise işten eve arada oyun oynarim sea bile acmam numarami nerden buldularda dalga geçiyorlarve sahtebir numara bile degil normal 0500 lü hat yani merak ettim sadece bundan 20 30 gun oncede baska numara hgs borcunuz varicra gelicek diye mesaj atmis sorun arabam yok

Kapatıyorum ama ayni numara 2 gune bir ariyor engelliycem ama onemli birssy falan varmidir diye buraya sormak istedim
Engelle geç bir şey olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam takmak degil numaramı kimseye vermiyorum zaten pek insanlarlada muhatap olmam evden ise işten eve arada oyun oynarim sea bile acmam numarami nereden buldularda dalga geçiyorlarve sahtebir numara bile degil normal 0500'lü hat yani merak ettim sadece bundan 20 30 gun önce de baska numara HGS borcunuz varicra gelecek diye mesaj atmis sorun arabam yok.

Kapatıyorum ama ayni numara 2 gune bir ariyor engelleyeceğim ama onemli birssy falan var midir diye buraya sormak istedim.

Hocam numaranı sen vermiyorsun zaten devlet çok takmadığı için güvenliği numaran her yerden sızıyor takma yani yeni numarada çıkartsan yine aranacaksın.

Dalga geçiyor olabilirler.
Hocam hic tanimadiklari birini 2 gune bir arayip sadece boyle yapmanin neyi komikki

Hocam numaranı sen vermiyorsun zaten devlet çok takmadığı için güvenliği numaran her yerden sızıyor takma yani yeni numarada çıkartsan yine aranacaksın.
Anladim engelleyip geçiyorum o zaman normal bir hattan araninca trolleme riskine girmezler diye düşünmüştüm vakit aytirdiginiz için teşekkür ederim iyi günler

Technopat Haberler

Geri
Yukarı