Büyük ihtimalle blöftür de numara karışmış de geç ne olacak.Arkadaşın numarasıni almıştım şaka için fakat numara yanlışmış başka birisi çıktı, "Avukatım, kiminle uğraşıyorsun?" dedi. Herhangi bir küfür argo kelime kullanmadım. Bir şey olur mu?
Öyle dedim cevap vermedi daha google hesabımla giriş yaptığım için adımda gözüküyordu adımı söyleyerek bu sen misin dedi.Büyük ihtimalle blöftür de numara karışmış de geç ne olacak.
Arkadaşın numarasıni almıştım şaka için fakat numara yanlışmış başka birisi çıktı, "avukatım, kiminle uğraşıyorsun?" dedi. Herhangi bir küfür argo kelime kullanmadım. Bir şey olur mu?
Bana da yapmışlardı hocam yüksek ihtimalle arkadaşın trollemek için bir büyüğünden rica etmiştir ya da farklı bir numara vermiştir.
Öyle dedim cevap vermedi daha Google hesabımla giriş yaptığım için adımda gözüküyordu adımı söyleyerek bu sen misin dedi.
Daha çözemedim ama numarayı aldığım arkadaş yanlış numara dedi herşey olabilir.Evet arkadaşın seni trollüyor da olabilir![]()
İlk mesajda gidip de sövmediysen hiçbir şey olmaz.Daha çözemedim ama numarayı aldığım arkadaş yanlış numara dedi herşey olabilir.
Adımı soyadımı da biliyor bir de numaramı bir şey olmaz herhalde?
Yok hiç bir şekilde küfür yokİlk mesajda gidip de sövmediysen hiçbir şey olmaz.
Daha çözemedim ama numarayı aldığım arkadaş yanlış numara dedi her şey olabilir.
Adımı soyadımı da biliyor bir de numaramı bir şey olmaz herhalde?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.