Herkesgibi Megapat Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 989 Çözümler 6 4 Nisan 2018 #21 Heeeeeee tamam şimdi anladım neyse çözüm önerileri
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 4 Nisan 2018 #22 Bence sen o hocayla hiç konuşamayacaksın. Hiç bizi uğraştırma. Şimdiden plan yapma arzusu, iş bitirme arzusunun önüne geçti. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2018
Bence sen o hocayla hiç konuşamayacaksın. Hiç bizi uğraştırma. Şimdiden plan yapma arzusu, iş bitirme arzusunun önüne geçti.
Herkesgibi Megapat Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 989 Çözümler 6 4 Nisan 2018 #23 Evet haklı olabilirsin, 2 gün sonra bakalım ne olacak...
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 4 Nisan 2018 #24 İyi şanslar!
Herkesgibi Megapat Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 989 Çözümler 6 4 Nisan 2018 #25 Eyvallah!!! İnşallah başarabilirim...
Gordon Freeman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2017 Mesajlar 1.311 4 Nisan 2018 #26 Birkaç ipucu verebilirim istersen. Lisedeyken her sınıfta bir öğretmen yalakası olur ya işte o bendim. Tüm hocalarla iyi anlaşırdım. Öncelikle sohbete bir şekilde girmen lazım. Soru en güzel bahanedir. Öğretmene git ve normal bir şekilde test kitabından soru sor.
Birkaç ipucu verebilirim istersen. Lisedeyken her sınıfta bir öğretmen yalakası olur ya işte o bendim. Tüm hocalarla iyi anlaşırdım. Öncelikle sohbete bir şekilde girmen lazım. Soru en güzel bahanedir. Öğretmene git ve normal bir şekilde test kitabından soru sor.
Herkesgibi Megapat Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 989 Çözümler 6 4 Nisan 2018 #27 Tamam iyi güzelde zaten okulda 5 tane TDE ci var dersime giren öğretmenler varken tanımadığım öğretmene neden soru sorayım ki????
Tamam iyi güzelde zaten okulda 5 tane TDE ci var dersime giren öğretmenler varken tanımadığım öğretmene neden soru sorayım ki????
Gordon Freeman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2017 Mesajlar 1.311 4 Nisan 2018 #28 Cevap çok basit. "Hocam sizi bulamadım o yüzden de abcd isimli hocaya sordum" Zaten sizin edebiyat öğretmeninizin size böyle bir soru soracağınıda zannetmiyorum. Sorarsa cevabımız bu. En azından hocayı biraz daha tanımış olursun.
Cevap çok basit. "Hocam sizi bulamadım o yüzden de abcd isimli hocaya sordum" Zaten sizin edebiyat öğretmeninizin size böyle bir soru soracağınıda zannetmiyorum. Sorarsa cevabımız bu. En azından hocayı biraz daha tanımış olursun.
Herkesgibi Megapat Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 989 Çözümler 6 4 Nisan 2018 #29 Hani öğretmenler odasındalar ya tüm hocalar onu ne yapacağız?????
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 4 Nisan 2018 #30 Onlar varken gidip konuşabilirsin. Hareket alanını kısıtlamalarına izin verme. Gidip "Acayip bi' şeysin, senden hoşlandım." diyecek değilsin ya.
Onlar varken gidip konuşabilirsin. Hareket alanını kısıtlamalarına izin verme. Gidip "Acayip bi' şeysin, senden hoşlandım." diyecek değilsin ya.