retiredtechnpt Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2015 Mesajlar 1.894 Makaleler 6 Çözümler 12 13 Ocak 2017 #11 Foruma hoş geldiniz.
win987 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 1.440 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Dünya/ Dünya 13 Ocak 2017 #12 Ben @win987 . Yusuf Ensar Ertan ' ın da dediği gibi fiziki yaşı küçük, ruh yaşı olgun bir Technopat kullanıcısıyım. İyi sosyaller dilerim.
Ben @win987 . Yusuf Ensar Ertan ' ın da dediği gibi fiziki yaşı küçük, ruh yaşı olgun bir Technopat kullanıcısıyım. İyi sosyaller dilerim.
Emel B. Hectopat Katılım 9 Ocak 2017 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 19 Ocak 2017 #13 Hepinize ne kadar geç olsa da teşekkür ediyorum ilginizden dolayı. Bir kişi burası teknoloji forumu demiş ama "Konu Dışı" bölümü de var Pek bilgisayar bilgim olmadığı için kovuyor musunuz beni yoksa Tekrar sağolun.
Hepinize ne kadar geç olsa da teşekkür ediyorum ilginizden dolayı. Bir kişi burası teknoloji forumu demiş ama "Konu Dışı" bölümü de var Pek bilgisayar bilgim olmadığı için kovuyor musunuz beni yoksa Tekrar sağolun.