Tanışmak için ilk adımı yanlış mı attım?

CloudFlare

Femtopat
Daha fazla  
Sevgili arkadaşlar üniversitede bir kız ile bakışıyorduk ben de tanışmak istiyor diye düşünüp yanına gitmek istiyordum fakat hep arkadaşları vardı ben de WhatsApp üzerinden yazayım dedim ve ders ile ilgili bir şey sordum, sonrasında kendimi tanıttım ve aşağıdaki görselde geçen muhabbet oldu, ardından kişiliğime uygun değil ben olsam bu şeklide birisinin yanına gitmezdim dedi ve 2-3 satır daha devam edip iyi akşamlar dedim, ardından konuyu kapattım. Sizce yanlış mı yaptım?

Ekran görüntüsü 2024-11-07 203724.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaani biraz öz güvensiz gibi durmuşsun 1 2 defa daha konuşmaya çalış eğer bir soğuk bir sıcak yapıyorsa seni cebinde bekletiyordur, ama bu tarz konuşma.

Bence tavsiyen ne olurdu ve yanlış mı olurdu gibi kelimeler kullanarak gerçekte öyle olmasan bile özgüvensiz biri gibi durmuşsun, bende benzer bir durumdayım sanaldan değil de gerçekten konuşmanın daha iyi olacağını düşünüyorum, hatta 2 gün önce kıza günaydın dedim sabah yolda yanından geçerken, şansa bak ki beni duymadı ve geçti gitti, sesim niyeyse normalden kısık çıktı ve rüzgar çok esiyordu kendi sesimi ben zor duydum resmen bu yüzden olmalı, bir dahakine daha yüksek sesle diyeceğim bakalım. Bence siz de günaydın falan diyerek muhabbet kurmaya çalışın kızla hocam gerçek hayatta.

Tavsiyen ne olurdu yani bilmiyorum pek konuşacağımı zannetmem ama okulda denk gelirsek falan belki taktik işe yarayabilir
Bu kızı unut derim ilk çünkü çok zor burdan çevirmek başka kızlarla konusacaksan da ya akışına bırak yada ilk grupla konuş sonra kızla birebir konuş. İkincisini yapamıyorum diyosan sosyal çevreni arttır ordan ekmek çıkar.

Bence tavsiyen ne olurdu ve yanlış mı olurdu gibi kelimeler kullanarak gerçekte öyle olmasan bile özgüvensiz biri gibi durmuşsun, bende benzer bir durumdayım sanaldan değil de gerçekten konuşmanın daha iyi olacağını düşünüyorum, hatta 2 gün önce kıza günaydın dedim sabah yolda yanından geçerken, şansa bak ki beni duymadı ve geçti gitti, sesim niyeyse normalden kısık çıktı ve rüzgar çok esiyordu kendi sesimi ben zor duydum resmen bu yüzden olmalı, bir dahakine daha yüksek sesle diyeceğim bakalım. Bence siz de günaydın falan diyerek muhabbet kurmaya çalışın kızla hocam gerçek hayatta.
Hocam bende istiyorum da ilk tanışma olucağı için kızı tek yakalamak istiyorum yoksa heyecan yaparım ama kızı tek yakalayamıyorum sürekli arkadaşı ile

Çok fazla beğenmediğin kızlara yürümek çoğunlukla işe yarar, muhtaç davranıyorsun ve kız bunu fark ediyor bilinçaltından, tecrübelenmen ve bu konulardan biraz dilin yanması gerek yoksa ne desek sana boş gelir.

Devam etme, kız seninle konuşmayı devam ettirmek istemiyor mesajlarda bariz belli. Uzaktan bir senin yazdığın kelime sayısına bir de kızın verdiği cevapların uzunluğuna (!) bakarak anlayabilirsin. Daha fazla yazmaya devam edersen kasten çok geç cevap vermeye başlayacak daha sonra belki hiç görmemeye bile başlayacak. Kendini düşürme.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı