aybrkaknc
Megapat
Tanix TX6 Android Tvbox'a Logitech K400R touchpadli klavyemi bağladım. Enter tuşu çalışmıyordu. System \ usr \ keylayout dizini altındaki generic. KL ve sunxi-ir dosyaları üzerinde oynama yaptım. İnternette buna yönelik olan çözümleri uyguladım ancak çözüm olmadı.
Ben de keymapper ile enter tuşunu atamayı denedim. Tuşu atadıktan sonra yeniden başlattım. Bu sefer hiçbir tuş çalışmamaya başladı. Keytest uygulaması ile tuşları test ettiğimde tüm tuşların keycode 0 olarak göründüğünü gördüm.
Bu problemi nasıl çözebilirim? Sağlam bir kaynaktan stock ROM bulamadığım için flashlamaya çekiniyorum.
Kullandığım keytest uygulaması.
github.com
Android Pie olarak geldi cihaz.
Ben de keymapper ile enter tuşunu atamayı denedim. Tuşu atadıktan sonra yeniden başlattım. Bu sefer hiçbir tuş çalışmamaya başladı. Keytest uygulaması ile tuşları test ettiğimde tüm tuşların keycode 0 olarak göründüğünü gördüm.
Bu problemi nasıl çözebilirim? Sağlam bir kaynaktan stock ROM bulamadığım için flashlamaya çekiniyorum.
Kullandığım keytest uygulaması.
Downloads · chrisboyle/keytest
Minimal utility to show details of key events. Contribute to chrisboyle/keytest development by creating an account on GitHub.
Android Pie olarak geldi cihaz.
Son düzenleyen: Moderatör: