Hocam siz Risale-i Nur okuduz mu? Orada materyalizmi çökerttildiğini söylüyordu izlediğim videoda. Açılıyordu. Bir gün okumak nasip olsaydı burada açıklamasını yapardım.
Hocam siz Risale-i Nur okuduz mu? Orada materyalizmi çökerttildiğini söylüyordu izlediğim videoda. Açılıyordu. Bir gün okumak nasip olsaydı burada açıklamasını yapardım.
Okumadım. O adamı hiç sevmem açıkçası. Deli olduğunu düşünüyorum. Sobasıyla konuşan adamdan ne beklenir ki? Nurcular da bu adamın eseri. Saçma saçma sözleri var.
"Kur'an kadına üçte bir hisse vermektedir; medeniyetin kadına erkek kadar hisse vermesi ahlâksızlıktır." (Zülfikâr 1945, sayfa 38, 39)
"kadınları boşamak için mahkemeye başvurmak milli şerefe ve İslam onuruna aykırıdır." (Hanımlar Rehberi, sayfa 5 -6)
"kadının erkeğinden boşanabilmesi İslami esaslara aykırıdır. şer'i evlenme ise bu imkanı ortadan kaldıracaktır." (Radınlar Raifesi ile bir Ruhavere, s.7)
"bunların hepsi (bilimsel konulardan söz ediyor) Kur'an da vardır ve fizik kanunlarına göre açıklama yapmak Kur'anın kudretine, hikmetine aykırı düşmektedir" (Ramazan Risalesi, sayfa 1-15)
Marilyn Manson? Amerikalı bir metal grubunun kurucusu ve şarkı yazarı.
Sunacak argüman kalmayınca profil fotoğraflarından ilerlemek 21. yüzyıl komedisi sanırım.
Arkadaşın alıntı yaptığı cümlelere cevap veremeyince ön yargıya vurmuşsunuz direk, alakası yok dediğinizin ön yargıyla.
Materyalizm çökertildi de haberimiz mi yok?