Tanrı nasıl oldu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilimsel olarak açıklanamıyor, o zaman dinsel olarak bakıyorum ve cevabı orada yazıyor. Bilimsel olarak açıklanana kadar buna inanacağım. Sen patlama ile 4/3'ü su olan, muhteşemlikler ile dolu olan bir Dünya'nın olduğunu ve insanların da patlama ile birden bire çıktığına inanabilirsin.

Ya ilkokul çocuğu gibi sataşıyor bende onun yüzünden böyle konuşuyorum.
Haklısın. Biz gelip inanmıyorlar diye hakaret etmez iken gelip Allah kötülük dağıtıyor diyor. Zaten İslam'da kötü bir şey demiyor ki. İyi biri ol diyor.
Evet ama bu konularda dini karıştırmıyorum. Felsefi olarak bakıyorum.
Şimdi seni kim doğurdu. (!)

Allahın yaratmasından önce allahın varlığının kanıtını sunman lazım ve elimizde 1 kanıt bile yok
Allah sonsuzdur, Kur-An'da yazıyor. İnanman için sorduğum soruların bilimsel cevapları olmamasından dolayı Allah'ın yarattığı kanısına varman yeter.

Allahın yaratmasından önce allahın varlığının kanıtını sunman lazım ve elimizde 1 kanıt bile yok
Telefonu parçaları belli bir formülleri kullanarak yaparsak telefon çalışır mı? Bu formüller neden çalışıyor? Formül olan yerde düzensizlik olmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…