Cingöz Recai Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.096 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Kıbrıs. 21 Mart 2021 #111 Akdeniz1 dedi: Bizim kaynağımız 1500 yıllık Kuran-Kerim'ler sizinkileri bekliyoruz, inşallah. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de Müslümanım. Adam ayetler değiştirildi diyor, ben de kaynak istiyorum.
Akdeniz1 dedi: Bizim kaynağımız 1500 yıllık Kuran-Kerim'ler sizinkileri bekliyoruz, inşallah. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de Müslümanım. Adam ayetler değiştirildi diyor, ben de kaynak istiyorum.
A AktifCan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 3.636 Çözümler 5 21 Mart 2021 #112 Cingöz Recai dedi: Kaynak? Genişletmek için tıkla... Altınızda internet var. Biraz yorulacaksınız ama sözde mucize ayetlerin eski çevirilerine bakın. Cingöz Recai dedi: Hocam ben de Müslümanım. Adam ayetler değiştirildi diyor, ben de kaynak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Çevirilme manasında dedim.
Cingöz Recai dedi: Kaynak? Genişletmek için tıkla... Altınızda internet var. Biraz yorulacaksınız ama sözde mucize ayetlerin eski çevirilerine bakın. Cingöz Recai dedi: Hocam ben de Müslümanım. Adam ayetler değiştirildi diyor, ben de kaynak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Çevirilme manasında dedim.
Cingöz Recai Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.096 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Kıbrıs. 21 Mart 2021 #113 AktifCan dedi: Altınızda internet var. Biraz yorulacaksınız ama sözde mucize ayetlerin eski çevirilerine bakın. Çevirilme manasında dedim. Genişletmek için tıkla... Konuşuyorsanız kaynağını vereceksiniz.
AktifCan dedi: Altınızda internet var. Biraz yorulacaksınız ama sözde mucize ayetlerin eski çevirilerine bakın. Çevirilme manasında dedim. Genişletmek için tıkla... Konuşuyorsanız kaynağını vereceksiniz.
adnanvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2018 Mesajlar 1.038 Çözümler 1 21 Mart 2021 #114 Akdeniz1 dedi: Bizim kaynağımız 1500 yıllık Kuran-Kerim'ler sizinkileri bekliyoruz, inşallah. Genişletmek için tıkla... Yıl olmuş 2021. Şu an desem tanrı benimle konuşuyor, deli muamelesi görürüm. 1500 yıl önce yazılan kitabı kaynak olarak sunmak; Tolkien'in kitaplarını okuyup elfler gerçek demekle aynı.
Akdeniz1 dedi: Bizim kaynağımız 1500 yıllık Kuran-Kerim'ler sizinkileri bekliyoruz, inşallah. Genişletmek için tıkla... Yıl olmuş 2021. Şu an desem tanrı benimle konuşuyor, deli muamelesi görürüm. 1500 yıl önce yazılan kitabı kaynak olarak sunmak; Tolkien'in kitaplarını okuyup elfler gerçek demekle aynı.