Tanrı var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dünyayı adaletsiz hale getiren biz insanlarız.

Var. Siz anlayamadınız.
Siz bunu kendi düşüncenize göre söylüyorsunuz baştaki arkadaşın dediği gibi insanlar ne kadar burada gerekli argümanları sunsa da taşı sıkıp suyu çıkıncaya kadar yalanlıyanlar olucak.
Bizim var olmamıza neden ihtiyacı var yada bana sorulmadı ki sen var olmak istiyor musun diye.
Dünyada ki neredeyse her şeyin bir şey ile bağlantısı var. Tanrı olmasaydı su döngüsü gibi şeyler tesadüfen oluşmuş olacaktı yani ?
Evet?

Bunu söylüyorum, Einstein ve Newton olmadan önce bu konular hakkında fikir sahibi miydiniz?
Veya şu anda fikir sahibi olmadığınız doğa olayları konusunda yok gibi mi davranıyorsunuz?
Yok değil, Kanıtlanana kadar yok.

Sizde dahil bir çok kişi bu hasas ayar ve tasarım delili hakkında sorular soruyor bu videoyu izlemenizi tavsiye ediyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bana; atmosferi (katmanlı), suyu, manyetik alanı, 23 derecelik eğimi, güneşe ideal uzaklığı, ay gibi bir uydusu, Jüpiter gibi koruyucu bir gezegen komşusu olan bir tane gezegen gösterebilir misin?

Hatta bu gezegende çok hücreli, akıllı bir yaşam da olsun.

Yok mu, gösteremiyor musun? Kocaman evrende vardır demekle geçiştirme lütfen, diğer türlü kendinle çelişirsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…