Tanrı var mıdır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O kadar çok mesaj atılıyor ki kaybolup gidiyor doğal olarak. Bu:
İslam öncesi dinler sadece bir topluma gönderilmiş. Ve genelde kalıcı olmamıştır. Yahudiler İslamı kabul etmemeleri sebebi peygamberin onların soyunda olmadığını içindir. Ve mesela baktığımızda İnciler birbirini tutmuyor.

Peygamberin davranışları Kur'an'dan üstün değildir zira sadece sünnet sayılmaktadır. Yani böyle bir yorum yapmak mantıksız. Böyle bir şey varsa kutsal kitabı koruyamayana tanrı denmez.
Peygamberimiz kızdığı vakit eşlerine elindeki başörtüsü eşarp tarzı bir giysiyle vururdu. Bu can yakmaz tepkisini karşı tarafın yanlış yaptığını belli ederdi.
Peygamberimizin davranışları Kuranla kıyaslanmaz çünkü davranışları zaten Kurana göredir. O mu bu mu diyeceğiniz bir tezatlık söz konusu değildir.

Sen körü körüne maalesef bağlanmışsın dostum. Belli ki birşeyleri sorgulamaktan vazgeçmiş, Kuran'daki hataları görmezden gelen birisin. Ben ne anlatmaya çalışıyorum. Verdiğin cevabı birdaha gözden geçir istersen.

Yüce kudrete sahip bir varlık gönderdiği kutsal kitapları deneme diye nitelendirip boşverip bozulmasına izin vermezdi. Bu kadar basit.

Coğrafya diyorsun, doğum diyorsun çoğunluğu müslüman olan coğrafyada müslüman olmayan çocukları örnek gösteriyorum kem küm ediyorsun.
Seni de anlıyorum. Uğurlar ola.

Burda zaten çelişkiye düşüyorsun. İncil ve Tevratta Tanrı tarafından korunduğu yazıyor.

Coğrafya diyorsun, doğum diyorsun çoğunluğu müslüman olan coğrafyada müslüman olmayan çocukları örnek gösteriyorum kem küm ediyorsun.
Seni de anlıyorum. Uğurlar ola.
Evet çünkü sorgulayabiliyoruz ve imkanımızda var. Elimizin altında internet var her şeye ulaşabiliyoruz. Umarım anlamışsındır şimdi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…