Tanrı var mıdır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Söz uçar yazı kalır desem.

Her şey mükemmel? Neden genetik hastalıklar var? 'O insan öyle sınav ediliyor' cümlesini bir kenara koyun eğer genetik rahatsızlıklar meydana geliyorsa bu mükemmellik olamaz.
Allah insanın yaptığı yanlışları yine ona dünyada çektireceğiz ki haddi aşmasın buyuruyor. İnsanın genetiğini bozan yine insanın kendi yanlış tutum ve davranışlardır. Mesela nükleer silahlar gibi.

Omurgası eğri olarak doğan bir adamın bir patlama ile ne alakası var? Hani DNA kendini yanlış eşliyor falan o olaylar nerede?

Tanrı gerçek olsaydı böyle kurallar göndermezdi.

Konuyu da neden kilitliyorsunuz ki? Forum değil mi burası, bırakın insanlar tartışıp içindeki sorulara cevap bulsun.

Omurgası eğri olarak doğan bir adamın bir patlama ile ne alakası var? Hani DNA kendini yanlış eşliyor falan o olaylar nerede?
Bireysel olarak engelli birisinin suçu değil, insanlığın suçu. Sen her yediğine aç gözlü bir şekilde hormon kat, kimyasal kat sonra insan mükemmel değil. Çarkı sen bozuyorsun. Bunun cefasını çeken insanlar masumdur ama genel olarak insanlık suçludur.

Eski zamanlarda hormon var mıydı hocam? Eski zamanlarda da engelli doğum gerçekleşiyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Liseye giderken aynı soru benim de aklımı kazırdı. Küçük yaştan itibaren Kuran kursundan çıkmayan birisi olarak söylüyorum, ailem muhafazakar dinci insanlar. Açıkcası bir yaratıcının (Allah,Tanrı) ne derseniz diyin, var olduğunu düşünüyorum. Dinlere gelirsek hiçbir din gerçekci gelmiyor. Özellikle İslam dini, Arap milliyetçiliği gibi geliyor. Ailem kararıma saygı duyuyor. Sana önerim, böyle insanların görüşüne göre değilde, kendin okuyup fikir edinerek kararını ver. Kim ne diyorsa desin, kendin araştır ve öyle karar ver.

Neden siliyorlar ki ağır şeyler yaşanmıyor burada. Forum değil mi burası zaten?

Eski zamanlarda hormon var mıydı hocam? Eski zamanlarda da engelli doğum gerçekleşiyordu.
Mısır piramitlerinin ve diğer piramitlerin radyasyondan korunmak için yapıldığına dair tezler mevcut. Nitekim kabartmalarda da teknoloji gösteriyor kendisini.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…