Tanrının ihtiyacı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O ayeti biliyorum ve özellikle araştırdığım bir ayettir, bu ayete göre meleklerin iradesi olduğu da ortaya çıkıyor, meleklerin gaybı bildiği de ortaya çıkıyor, meleklerin yine Müslümanların inandığı İslam inancının reddettiği "Gökten düşen melekler" olayına da karşı çıkıyor, yani kendi prensipleriyle bile çelişen bir ayet...
Afyonkarahisar'dan sonrasını okumadığım için konuyu bilmiyorum ama Afyonkarahisar ve felsefe kelimeleri yan yana gelince çok komik duruyor.
Elon Musk ve Afrika kelimeleri de komik duruyordu ama artık kaynaklara kolayca erişilebiliyor .

Elon Musk, Afrika ve Afyonkarahisar arasındaki bağlantı nedir?

Dediğim gibi konu hakkında pek bilgim olmadığından yorum yapmak istemiyorum, araştırmamı yapacağım. Mesajınız için yine de sağolun.

Merak ettim sizce tanrı kavramı var mı? Ve ölünce ne olacak? Çünkü olaylara bakış açınız vay dedirtecek türden

Merak ettim sizce tanrı kavramı var mı? Ve ölünce ne olacak? Çünkü olaylara bakış açınız vay dedirtecek türden
Tanrı var ama kötü, ve şimdiki düşüncelerime göre insanı zevk için yarattı, öldükten sonra ben cehenneme gideceğim ama zevk için bile cennnetlikleri yakacakmış gibime geliyor, çünkü adaleti bile çok saçma bu tanrının.

Ah, ne kadar güzel 13 yaşında aklımda deli sorular belirdi ve korktum. Sağ olun

Sorgulayanlar arasına hoş geldin evlat.
Yaklaşık 10 yıldır sorguluyorum, erken atıldım felsefe hayatına. Bilgi aldıkça daha da fazla soru soruyoruz ve bu da daha büyük sorunları doğuruyor.
Ah, ne kadar güzel 13 yaşında aklımda deli sorular belirdi ve korktum. Sağ olun
Sorgulaman güzel, aynı soruları kendi hocana da sor, buraya hocanın cevaplarını at bakalım, benimki dışındaki hocalar ne diyecekmiş merak ettim .

Discord'un var ise konuşabilir miyiz? Yazışma manasında Çok sorum var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…