Tanrının ihtiyacı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merak ettim sizce tanrı kavramı var mı? Ve ölünce ne olacak? Çünkü olaylara bakış açınız vay dedirtecek türden
Bir tanrı olduğunu düşünmüyorum. Fakat bir kesinlik veremiyorum. Çünkü tanrının yokluğunu kanıtlayamam. Ama olduğuna dair de bir delil yok. Bu yüzden tanrının olma ihtimali bana kalırsa oldukça düşük. İnsanların yıllar boyu tanrı sandığı şey evrenin, doğanın kendisidir.

@MarsVeNüs Merhaba ben de 14 yaşındayım. Ben sizin Hristiyanlık ve diğer Musevi/Musevi olmayan dinler hakkında görüşünüzü duymak isterim. Bu konuları özellikle bu dönemlerde çok araştırıyorum ama malum sizin kadar bilgim yok henüz.

İnstagramım var dostum, discord kullanıyorum. Soracağın soruları yine buraya da sor, kişisel sorular değilse arkadaşlar da merak edecektir diye düşünüyorum.
İnstagram: marsliares
Hem kişisel hemde felsefi sorular karışık.

Eğitimi yetersiz bir ilahiyat mezunu.

Agnostiksin .
Tanrı profilin nedir?
Kafamdaki tanrı, kötü birisi. Sadece zevkleri için iradesi olan varlıkların canını yakıyor. Çok adaletsizce bir doğum haritası yaratmış ve bizim revlendiğimiz(ince espri) yere göre kaderimizin devam etmesini istiyor. Hadi diyelim kafasında bir seviye piramidi yok, yine de kısa hayatlarımızda sadece acı yaşamamızı istiyor gibi görünüyor.
Sizin adınıza çok sevindim, ülkemizde sizin gibi araştırmacı gençler görmek inan beni çok gururlandırıyor. Antik İslam dinleri hakkında ne sormak istiyorsan bu konunun altına veya kişiselse, marsliares instagram hesabına sorabilirsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…