Huawei watch fit 2 alın kareli alacaksanız. Tercihim ve kızları etkileyen daire olan saatlardir. Huawei watch gt 3 almaya çalışın taş gibi saat, o bütçe yoksa GT 2 alın. Müzik dahi açıyo saat bide beyaz ve metalik renkleri eritiyo kızları.
Huawei Watch fit 2 alın kareli alacaksanız. Tercihim ve kızları etkileyen daire olan saatlardir. Huawei Watch GT 3 almaya çalışın taş gibi saat, o bütçe yoksa GT 2 alın. Müzik dahi açıyor saat bir de beyaz ve metalik renkleri eritiyor kızları.
Huawei Watch fit 2 alın kareli alacaksanız. Tercihim ve kızları etkileyen daire olan saatlardir. Huawei Watch GT 3 almaya çalışın taş gibi saat, o bütçe yoksa GT 2 alın. Müzik dahi açıyor saat bir de beyaz ve metalik renkleri eritiyor kızları.
Tansiyon ölçer büyük ihtimal. İnternette net birşey bulamadım. Siz alın eğer yoksa iade edersiniz.
Fit serisi %80 ölçer ama hiç kullanmadım fit 2yi net emin değilim.
Tansiyon ölçer büyük ihtimal. İnternette net bir şey bulamadım. Siz alın eğer yoksa iade edersiniz.
Fit serisi %80 ölçer ama hiç kullanmadım fit 2'yi net emin değilim.
Tansiyon ölçer büyük ihtimal. İnternette net bir şey bulamadım. Siz alın eğer yoksa iade edersiniz.
Fit serisi %80 ölçer ama hiç kullanmadım fit 2'yi net emin değilim.