espere Picopat Katılım 18 Ocak 2025 Mesajlar 508 Yer İstanbul 30 Mayıs 2025 #41 ozguven_askim dedi: Yaz sıcağında durulur mu be hocam orada. Genişletmek için tıkla... Eğer fırının havalandırması düzgünse sıcak olmuyor. Benim çalıştığım yerde klima yoktu ama havalandırması güzeldi ve gayet rahat duruyorduk. Bazı fırınlarda klima oluyor onlar çok daha rahat.
ozguven_askim dedi: Yaz sıcağında durulur mu be hocam orada. Genişletmek için tıkla... Eğer fırının havalandırması düzgünse sıcak olmuyor. Benim çalıştığım yerde klima yoktu ama havalandırması güzeldi ve gayet rahat duruyorduk. Bazı fırınlarda klima oluyor onlar çok daha rahat.
Cihangir ceyhan Hectopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 1.454 Çözümler 8 30 Mayıs 2025 #42 ozguven_askim dedi: Yaz sıcağında durulur mu be hocam orada. Genişletmek için tıkla... Oradads çalıştım 2 sene öncebilirim nasıl bir şey olduğunu oda böyleydi 3/11'di oda. Neyse sonuca gelecek olursak ne yapayım sizce ayrılayim mi?
ozguven_askim dedi: Yaz sıcağında durulur mu be hocam orada. Genişletmek için tıkla... Oradads çalıştım 2 sene öncebilirim nasıl bir şey olduğunu oda böyleydi 3/11'di oda. Neyse sonuca gelecek olursak ne yapayım sizce ayrılayim mi?
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 8.015 Makaleler 5 Çözümler 198 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #43 Cihangir ceyhan dedi: Oradads çalıştım 2 sene öncebilirim nasıl bir şey olduğunu oda böyleydi 3/11'di oda. Neyse sonuca gelecek olursak ne yapayım sizce ayrılayim mi? Genişletmek için tıkla... Devam etmeni ama aynı zamanda yeni iş bakmanı öneririm.
Cihangir ceyhan dedi: Oradads çalıştım 2 sene öncebilirim nasıl bir şey olduğunu oda böyleydi 3/11'di oda. Neyse sonuca gelecek olursak ne yapayım sizce ayrılayim mi? Genişletmek için tıkla... Devam etmeni ama aynı zamanda yeni iş bakmanı öneririm.
Cihangir ceyhan Hectopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 1.454 Çözümler 8 31 Mayıs 2025 #44 İşi bıraktım daha fazla uzatmadan kurtuldum.
ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.126 Çözümler 6 31 Mayıs 2025 #45 Cihangir ceyhan dedi: İşi bıraktım daha fazla uzatmadan kurtuldum. Genişletmek için tıkla... Aileniz sıkıntı yapmıyorsa en doğru karar.
Cihangir ceyhan dedi: İşi bıraktım daha fazla uzatmadan kurtuldum. Genişletmek için tıkla... Aileniz sıkıntı yapmıyorsa en doğru karar.
Cihangir ceyhan Hectopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 1.454 Çözümler 8 1 Haziran 2025 #46 ozguven_askim dedi: Aileniz sıkıntı yapmıyorsa en doğru karar. Genişletmek için tıkla... Yapmadı hocam sıkıntı yok daha iyilerini bulma dileği ile inşallah.
ozguven_askim dedi: Aileniz sıkıntı yapmıyorsa en doğru karar. Genişletmek için tıkla... Yapmadı hocam sıkıntı yok daha iyilerini bulma dileği ile inşallah.