Tapswap ne zaman listelenecek?

Telefondan.

Blum, yescoin ve tapswap için iyi şeyler duydum. Çok fazla oyun çıktı çoğu çöp olacak tabii. Hiçbirinin de not gibi olmayacağını düşünüyorum.

Tahmine gerek yok çünkü bunu kimse bilemez :) bekleyip göreceğiz.

Notcoin yükselmeye devam ediyor keşke geç kalmasaydık. Şuradan bakalım ne kadar gelecek ben çıkınca az bekleteceğim gibi zaten benim pek umudum yok. :D

Sanal numaradan mı yaoıyorsunuz 3 hesabı ben 2 milyon oldum daha. Pek inancım yoktu bir arkadaş önerisiyle başladım en az sizce ne kadar olur 1 milyon coinin değeri ertelenmesiyle nedensedeğeri düştü gibi geliyor.
Sanal değil arkadaşım akrabam falan onların hesabını kullanıyorum. Valla notcoin de benim de inancım yoktu. Büyük şok ve mutluluk yaşıyorum.

Dediğim gibi inanın ne kadar kazanç getirirler kimse bilemez şu an. Yapıyoruz çıktığında ne olacak göreceğiz.

Tapswapde elinde ne kadar coin biriktiğine göre mi drop alıyoruz? lig çıkıp coin tutmak mı tek kıstas?
Ben öyle biliyorum biriktiriyorum şu an başlarda biraz level seviyelerini yükselttim.

Notcoin yükselmeye devam ediyor keşke geç kalmasaydık. Şuradan bakalım ne kadar gelecek ben çıkınca az bekleteceğim gibi zaten benim pek umudum yok. :D
Ben notu 3 hesaptan yaptım manyak para kazandım. İnancım yoktu en fazla 100 200 dolar gelse iyi diyordum. Düşündüğümün 10 15 katı geldi :) halen 10bin küsür tutuyorum.

İlk listelendiğinde satmadığıma pişman olmuştum fazla düşünce. Ancak bir umudum vardı 10x 100x tabi şimdi 100x yapmayacağını biliyorum. 5x en fazla bir sürpriz olursa düşük ihtimal 10x yapabilir. Ama yenileri çıkacak para oralara da akabilir bilemiyorum.

Amacım biraz para yapıp spottan altcoin boğası geldiğinde toplamak. Çünkü az parayla iyi kazanç yapılamıyor.

Son düzenleme:
Sanal değil arkadaşım akrabam falan onların hesabını kullanıyorum. Vallahi notcoin de benim de inancım yoktu. Büyük şok ve mutluluk yaşıyorum.

Dediğim gibi inanın ne kadar kazanç getirirler kimse bilemez şu an. Yapıyoruz çıktığında ne olacak göreceğiz.

Ben öyle biliyorum biriktiriyorum şu an başlarda biraz level seviyelerini yükselttim.

Ben notu 3 hesaptan yaptım manyak para kazandım. İnancım yoktu en fazla 100 200 dolar gelse iyi diyordum. Düşündüğümün 10 15 katı geldi :) halen 10bin küsur tutuyorum.

İlk listelendiğinde satmadığıma pişman olmuştum fazla düşünce. Ancak bir umudum vardı 10X 100X tabii şimdi 100X yapmayacağını biliyorum. 5X en fazla bir sürpriz olursa düşük ihtimal 10X yapabilir. Ama yenileri çıkacak para oralara da akabilir bilemiyorum.

Amacım biraz para yapıp spottan altcoin boğası geldiğinde toplamak. Çünkü az parayla iyi kazanç yapılamıyor.

Sadece tapswap mı yapıyorsunuz ben 1 hesaptan kafama göre yapıyorum ne kadar kar gelirse okeyim ben.

Balon oldu bunlar yakın zamanda listeleme beklemiyorum. 65 milyon kişiye kimse para dağıtamaz. İçinden 1 milyonuna dağıtalım deseler topluluk FUD yapar proje dibi boylar. En az 20 milyon gerçek kullanıcı var.

Balon oldu bunlar yakın zamanda listeleme beklemiyorum. 65 milyon kişiye kimse para dağıtamaz. İçinden 1 milyonuna dağıtalım deseler topluluk FUD yapar proje dibi boylar. En az 20 milyon gerçek kullanıcı var.
Notcoin için de veremezler diyordum yanıldım. Ancak o ilk olduğu için bir şekilde para çevirdi adamlar. Ancak sonradan gelenlerin çoğunun çöp olacağını ben de düşünüyorum. Yine de tap en öne geçenlerden birisi gibi duruyor. Açıkçası herşey mümkün ve beklentimi çok düşük tutuyorum.

Zaten amaç o yüksek kitleye ulaşmak. Bu şekilde borsaların dikkati çekilerek listelemeler daha kolay olabiliyor. Bir şekilde yatırım alıyorlar demek ki. Borsalar da bu yüksek kitle cazip geliyor olsa gerek.

Notcoinin şu an 175 milyon dolar günlük hacmi var. 1.5 milyar dolar market değeri var.

Ancak bir yerden sonra işin cılkı çıkmış görünüyor. 10 larca bu tarz oyun çıktı ve hepsini takip etmek imkansız. Çoğunun çöp olacağını tahmin etmek zor değil. 50 100 500 bin abone bile kassalar onlar için çok iyi muhtemelen bunu düşünerek yapıyorlar bu işi.

Notcoin için de veremezler diyordum yanıldım. Ancak o ilk olduğu için bir şekilde para çevirdi adamlar. Ancak sonradan gelenlerin çoğunun çöp olacağını ben de düşünüyorum. Yine de tap en öne geçenlerden birisi gibi duruyor. Açıkçası her şey mümkün ve beklentimi çok düşük tutuyorum.

Zaten amaç o yüksek kitleye ulaşmak. Bu şekilde borsaların dikkati çekilerek listelemeler daha kolay olabiliyor. Bir şekilde yatırım alıyorlar demek ki. Borsalar da bu yüksek kitle cazip geliyor olsa gerek.

Notcoinin şu an 175 milyon dolar günlük hacmi var. 1.5 milyar dolar market değeri var.

Ancak bir yerden sonra işin cılkı çıkmış görünüyor. 10 larca bu tarz oyun çıktı ve hepsini takip etmek imkansız. Çoğunun çöp olacağını tahmin etmek zor değil. 50 100 500 bin abone bile kassalar onlar için çok iyi muhtemelen bunu düşünerek yapıyorlar bu işi.

Haklısın üstat bu AirDrop meselesinde Özellikle proje destekli olanlara girmek lazım Ton ağı Binance lab desteği Telegram desteği gibi. Açıkçası bu zamana kadar takip ettiğim AirDrop'lar bana 1K $dan fazla kazandıracak tahminen özellikle Blum Tapswap Yescoin Hamstercombat diğerlerini pek önemsemiyorum ama yine de toplam 12 tane projeleri destekli takip ettiklerim var. Ama günlük Blum Tapswap Yescoin Hamstercombat kesinlikle giriyorum bu coinler destekliler çünkü. Güzel kazandıracak. Hayırlısı olsun inşallah

Technopat Haberler

Geri
Yukarı