Hiç mantıklı bir cevap değil bu. Linux da herşey dosyadır. Sizin klasör dediğiniz şeyde bir dosya. Bence daha iyi araştırmanız gerekiyor.Araştırmalarım sonucu klasörlerin "dosya iletim protokolleri"ne uymadığını öğrendim. Yani biz bir klasörü sunucudan alamıyoruz ama dosyayı alabiliyoruz. Örneğin internet protokolleri sayesinde dosyalar parça parça gönderilebilirken klasörlerde bu mümkün olmuyor. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Bende yabancı bir forumda gördüm. Ama mantıklı değil demeniz biraz fazla iddialı. Hiç uzantısız bir klasör indirdiniz mi internetten? İkincisi dediğiniz gibi klasörde bir dosya ama belliki “ dosya iletim protokollerine” uymayan bir dosya. Yani sizin dediğinizi yalanlayacak bir şey yok. Başka bir sebebini biliyorsanız yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.Hiç mantıklı bir cevap değil bu. Linux da herşey dosyadır. Sizin klasör dediğiniz şeyde bir dosya. Bence daha iyi araştırmanız gerekiyor.
O zaman sizden ricam şu. Herhangi bir işletim sisteminde bir klasör oluşturup içine rastgele şeyler koyun. Daha sonra bu klasörü google drive a yükleyin. Yüklediğiniz dosyadan bir indirme linki alın ve telefonunuzdan yada farklı bir cihazdan indirmeyi deneyin. Bakalım iniyor mu inmiyor mu?Bende yabancı bir forumda gördüm. Ama mantıklı değil demeniz biraz fazla iddialı. Hiç uzantısız bir klasör indirdiniz mi internetten? İkincisi dediğiniz gibi klasörde bir dosya ama belliki “ dosya iletim protokollerine” uymayan bir dosya. Yani sizin dediğinizi yalanlayacak bir şey yok. Başka bir sebebini biliyorsanız yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Araştırmalarım sonucu klasörlerin "dosya iletim protokolleri"ne uymadığını öğrendim. Yani biz bir klasörü sunucudan alamıyoruz ama dosyayı alabiliyoruz. Örneğin internet protokolleri sayesinde dosyalar parça parça gönderilebilirken klasörlerde bu mümkün olmuyor. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Google Drive’ un klasörü arşivlemediğini nereden biliyoruz?O zaman sizden ricam şu. Herhangi bir işletim sisteminde bir klasör oluşturup içine rastgele şeyler koyun. Daha sonra bu klasörü google drive a yükleyin. Yüklediğiniz dosyadan bir indirme linki alın ve telefonunuzdan yada farklı bir cihazdan indirmeyi deneyin. Bakalım iniyor mu inmiyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.