Rehber Tarafsızca tüm ISS'ler

Esterim geç oldu ama, şu paketi bana atabilir misin bugün sordum kafası karıştı galiba 250 TL dedi şok oldum
Fiyatları kitleyebildiklerine sallıyorlar. Bize de 240 TL dediler ÖTV zammından önce. Fakat başka kampanyalar var mı diyence seve seve 180 TL yaptılar. Şimdi ise başka kampanyalar da çıkmış durumda. İsterseniz bakabilirsiniz;

Hocam Turkcell fiber altyapı getirecek oturduğum bölgeye 200Mbps internetini alırsam nasıl olur? Yoksa Kablonet fibere devam mı etmeliyim?

Esterim geç oldu ama, şu paketi bana atabilir misin bugün sordum kafası karıştı galiba 250 TL dedi şok oldum
Eskide kaldı o günler.
O bize özel pazarlık edilmiş fiyatıydı. Şimdi isteseniz belki o fiyata alamayabilirsiniz.
Hocam Turkcell fiber altyapı getirecek oturduğum bölgeye 200Mbps internetini alırsam nasıl olur? Yoksa Kablonet fibere devam mı etmeliyim?
Türkcell'e geçin. Rahat edersiniz. Gerçek Fiber (Optik Kablolu) her zaman daha iyidir. KabloNet'inki genellikle gerçek fiber değildir.

Kesinlikle 200 Mbps alın. 10 Mbps upload da var ayrıca.
Şu an KabloNet'te tahminimce "100 Güldüren" tarifeyi kullanıyorsunuzdur. Akşam saatlerinde 25 Mbps'e düşmek gibi saçma şeyler ile uğraşmazsınız umarım.

Hocam şu an müşterisi olduğumuz için maalesef bunlar işimize yaramıyor aslında yeni müşteri gibi arayıp bir şeyler deneyeceğim yine de ilginiz için teşekkürler

Eskide kaldı o günler.
O bize özel pazarlık edilmiş fiyatıydı. Şimdi isteseniz belki o fiyata alamayabilirsiniz.

160 bile olur şu anda ama işte Şu anki müşterilere değer vermiyorlar.

Alternatif İSS'ler kesinlikle daha iyi. Bunları tercih etmeyin. Comnet, Gibir, Netspeed düşünülebilir. Aksiyon olsun derseniz Türk.Net de olur.

Alternatif İSS'ler kesinlikle daha iyi. Bunları tercih etmeyin. Comnet, Gibir, Netspeed düşünülebilir. Aksiyon olsun derseniz Türk.Net de olur.
aksiyona gerek yok. Netspeed'e bakarım da diğerlerin adlarında hayır yok.

Merhaba,
Yeni taşınacağımız evin Superonline, Kablonet ve Turktelekom DSL altyapısı varmış. DSL diyorum çünkü Netspeed, Turknet vs firmalardan altyapı sorguladığımda hep 56 Mbps VDSL verebiliyoruz diyor.

Sizce 100Mbps 129Lira verip Superonline mı yoksa uygun olan VDSL mi ? Şu andaki evde Netspeed 75Mbps VDSL kullanıyoruz memnunuz ama orası nasıldır bilmiyorum.

Superonline Fiber altyapısını kullanan başka ISS biliyor musunuz ? Belki onların fiyatları uygundur. 129 lira çok gözüktü gözüme nedense

Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…