Rehber Tarafsızca tüm ISS'ler

Altyapım 200 Mbps Superonline destekliyor. Şuanda Kablonet 100 Mbps kullanıyorum ve gayet memnunum sizce Superonline'a geçsem herhangi bir sıkıntı olur mu yoksa kal mı dersiniz?
Elinize sağlık güzel bir inceleme olmuş.

Süperonline'a kesinlikle geç.

Bence geçme. Hızı iyi verirler ancak hem yayıncılık açısından sorun yaşarsın hem de yurt dışı çıkışlarında sorun oluşturuyorlar.

Öncelikle güzel konu , teşekkürler.

Türk Telekom Fiber altyapılı olarak (TT altyapılı diğer iss ler de olabilir) ping açısından R6 Rainbow oyununu deneyen oldu mu?

Öncelikle güzel konu , teşekkürler.

Türk Telekom Fiber altyapılı olarak (TT altyapılı diğer iss ler de olabilir) ping açısından R6 Rainbow oyununu deneyen oldu mu?
Elbet bir çoğumuz denemeler yaptık. En iyi İSS demek zor çünkü lokasyon konusunda fikir sahibi değiliz. Üstüne üstlük lokasyon çok önemli bir yer sağlıyor. Komşularınız ile özellikle istişare edin. Farklı firma kullanan komşular ve yakınınızda oturanlarla iletişim kurun.

Hocam inanamazsınız neler oldu:
Taşınacağımız yerdeki fiber (FTTH) altyapı gözükmüyor. Daha doğrusu evler sistemde gözükmüyor zira oldukça yeni teslim edildi (TOKİ). Saha dolapları koyulmuş (FTTH'de varmış) ancak siyah ankastre kutusunu göremedim. Herhalde girişin alt kısmına koymuşlardır (bodrum daha altı).

Yani anlayacağınız en az 1 ay internetsiz kalacağız. Üstüne mevcut aboneliğimizi ya "ücretsiz" bir şekilde iptal edeceğiz ya da donduracağız. Şu anda da TT Yüksek Hızda Kat Kat Fırsat 100 Mbps paketine 180 TL ödüyoruz.

Biraz ani yazdım, karışık olmuş olabilir; kusura bakmayın.

Tam da yatıyordum artık.

Mevcut aboneliği ücretsiz iptal edin. Siyah ankastreler geldiği an başvuruları yapın. Çünkü sizinle herkes yapacak. Biraz zor ama yine de söyleyeyim. Geç kalmayın. Boş port yok gibi saçma sapan şeyler olmasın sonra. Tavsiyem TT kullanmayın artık. Gibirnet fena değil. Uygun hesaplı İSS'ler tercih edin.

İyi geceler.
Dediğiniz gibi uygun fiyatlı İSS'lere geçiş yapabiliriz artık ancak korkum yok değil. TurkNet'i düşünüyoruz. Olası bir ping/packet loss sorunu yaşamak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…