Rehber Tarafsızca tüm ISS'ler

Teşekkürler . Biraz eskidi aslında. Çok şey değişti bu süreçte.
Hocam aslında hala güncel sayılabilir bence. Bildiğim kadarıyla bazı yerlerde yavaş yavaş alt yapı çalışmaları başladı. Ben merkeze çok uzak bir yerde oturuyorum, burada fiber- daha doğrusu VDSL, desteği mevcutmuş. İki ay önce Superonline tarafından bilgilendirildim. Açıkçası alt yapımın 100mbps ve üzeri bir hıza sahip olmasını ve TürkNet kullanmayı isterdim ancak 40mbps alt yapı hızım olduğu için sanırım Türkcell'e devam edeceğim. Yazdığınız yazı da dediğiniz şeyleri, sahip olduğum tecrübeleri anımsamamı sağladı. Tekrardan teşekkürler, ellerinize sağlık. "Beğeni engelim" olduğu için beğeni atamıyorum, muhteşem attığımı düşünün...

@erengore Comnet sanırsam CS:GO viyana sunucusuna peering yapıyor pingin ne kadar düştü?
Eki Görüntüle 1121284
Ben tatildeyim dostum. Bilmiyorum bu yüzden. Evdeki modemin uzaktan erişimini de kapatmıştım hay aksi. Keşke evde olsam da şu tablonun bir tadını çıkarsam.
@erengore Comnet sanırsam CS:GO viyana sunucusuna peering yapıyor pingin ne kadar düştü?
Eki Görüntüle 1121284
Bekle hemen gerekli şeyleri alayım ama.
Eki Görüntüle 1121284
Arkadaşa soracağım.
Eki Görüntüle 1121284
Bu arkadaş sanırım bana küstü. Geçen de Bufferbloat testi istedim atmadı.
Öğrenirim ama.
@Patrixcs
2ms Comnet'e pingi.

Son düzenleme:
Hocam çok güzel olmuş ama ben POP ve FTTH ne demek bilmiyorum açıklar mısınız rica etsem?

Hocam Gıbırnet son yaşanan sıkıntılardan dolayı önerilmiyor değil mi? TTNET'te taahhüdüm bitiyor. Ya TurkNet ya da NetSpeed'e geçeceğim.
@erengore

Hocam Gıbırnet son yaşanan sıkıntılardan dolayı önerilmiyor değil mi? TTNET'te taahhüdüm bitiyor. Ya TurkNet ya da NetSpeed'e geçeceğim.
@erengore
Rehber çok eski. Bana göre en azından. GibirNet baya düzeldi. Müthiş bana göre artık. Ben çok beğeniyorum. Düşünebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…