Rehber Tarafsızca tüm ISS'ler

Rehber çok eski. Bana göre en azından. GibirNet baya düzeldi. Müthiş bana göre artık. Ben çok beğeniyorum. Düşünebilirsiniz.
Hocam bu konuda geçenler gözümü bir hayli korkuttu diyebilirim.

Technopat'da bile bot yorumları ile ünlüdür kendileri. Sanırım NetSpeed en iyisi ancak Gıbır da kendini düzeltmiş olabilir dediğiniz gibi.

Yok ya o vakayı bir daha görmedik. Ben beğeniyorum kendilerini. Oyun perfomansı da iyi gayet.

E ttnet yok

Vodafone'u göremedim, kendi deneyimlerimi yazayım.

50Mbps VDSL. 52Mbps download, 7Mbps upload aliyorum. 35ms pingim var, VDSL'e göre normal. Yılda nereden baksanız en fazla 2-3 kere kesiliyor (o da kısa süreli bakımlar vs.) Müşteri hizmetleri yardımcı oluyor her türlü konuda, müşteri hizmetlerinden de memnunum.

Bütün bunlara ise sadece 92TL ödüyoruz. Yani, bütçenize uygun paketi bulabilirseniz oldukça güzel ISS bence.

Hocam içerik üreticisi ve yayıncıyım. Upload hıznın yüksekliği ve stabilitesi çok önemli. Hangi İSS önerirsiniz?

Binanız da hangi altyapı mevcut? Türk Telekom, Superonline, Vodafone vs
Superonline fiber var ancak zaten Superonline'dan çok çektiğimiz için bırakıyoruz. Çoğu İSS'nin alt yapı sorgusunda aynı hızlar çıkıyor. Merkez bir yerde olduğumuz için alt yapı sorunu olacağını sanmıyorum. Şu anda aklımda Turknet, Millenicom ve Netspeed var. Başka öneriler varsa duymak isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…