Rehber Tarafsızca tüm ISS'ler

Superonline ne gibi sorunlar yaşattı, merak ettim. Superonline seçme arifesindeydim de.

Superonline ne gibi sorunlar yaşattı, merak ettim. Superonline seçme arifesindeydim de.
Hocam TV+ hizmetiyle beraber internet hizmeti alıyorduk. Televizyon açıldığı anda kablosuz internetimiz adeta yok oluyordu. Bağlı gözüktüğü halde hiçbir sayfa yüklenmiyor, açılmıyor hatta çoğu zaman "internete bağlı değilsiniz" hataları ile karşılaşıyorduk. Bazen Wi-Fi listesinden bile kayboluyordu.
Televizyon kapalı haldeyken sorun olmuyordu ama biz o zaman neden TV+ aldık diye kendimize soruyorduk haliyle.
Efendim 3 defa ekip geldi yalandan bir şeyler yaptı 3 yıl boyunca sorunumuz çözülmedi ve en son bizzat modem değiştirme talebinde bulunduk ama maalesef o da işe yaramadı. Sonuç olarak Turkcell ile ilişkimizi kesmeyi karar kıldık.

Arkadaşlar, çok ikilem de kaldım. Comnet mi? Türknet mi?
Ben memnunum. Comnet kullanabilirsiniz. Forumda bazı konularda gerekli incelemeleri var. Hatta birini atayım:

Vallahi çözememeleri üzücü. Superonline'ın WI-FI5 modemleri sıkıntılı.

Çok teşekkür ederim. Vodafone'da ki tahaddütüm den kurtulunca direk geçeceğim.

Selamlar hocam. Netspeed hakkında iyi veya kötü herhangi bir gelişme var mı? TT belasından kurtulmak istiyoruz.

Kendi deneyimlerimi anlatmam gerekirse
Kocaeli İzmit bölgesinde bulunuyorum Turkcell Superonline'ı aynı lokasyonda hem VDSL döneminde hem de fiber döneminde kullandım League of Legends Türkiye sunucularında 11ms sabit, EU sunucularında 48-49ms sabit alıyorum, CSGO'da ping değişiyor genellikle ama 40ms ila 60ms arası aldım ve sabitti. Rainbow Six Siege sunucularında 40-60ms arası aldım ve yine sabitti.
Yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum hiçbir ping problemi yaşamadım herhangi bir dalgalanma veya packet loss ile de karşılaşmadım.
Ayrıca vaadedilen hız değerlerini aldım, bir sorun yaşamadım.

Millenicom müşteri hizmetleri gerçekten cahil.

Arıza kaydı gibi bir şey zırvalıyorlar ama tamamen oyalama. Arızalı modem getirmişlerdi talep oluşturdum ama ancak 3 haftada yenisi getirdiler. Getirdikleri de Wifi 6 değil ama

Kablonet'e ekleme yapmak isterim yanında TV paketide veriyor film kanalları dahil bir şekilde ayrıcada ev telefonu paketide var kısacası F/P gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…