Rehber Tarafsızca tüm ISS'ler

Türk telekom üzerinden hizmet veren firmalar taahhütsüz fiyat veriyorlar. İlk başta uygun olabiliyor fakat fiyat güncellemelerinden etkileniyorlar.
Türksat Kablonet te Türksat Kablonet ® Resmi Yetkili Web Sitesine Hoşgeldiniz - 0850 802 22 22 sunulan kampanyalar taahhüt süresince 12 veya 24 ay sabit fiyat garantili. İlk başta biraz rakam yüksek gelebilir fakat yaşadığımız ekonomik süreci değerlendirecek olursak fiyatlar gayet makul kalacak.

Forum kuralları gereği bu sorunuzu cevaplayamam. Sadece aylık 110₺ ve 100 Mbps'lik bir ISS olduğunu söyleyebilirim.

Kullandığın ISS'yi söylemek yasak mı forumda cidden.

Comnet: Daha dur ben varım...
Verilerini çalmaları sebebiyle söylendiğin için başka yere taşımana imkan vermeden hesabını silip seni maddi ve manevi zarara soktuktan sonra gelemeyen pişmanlık hissi. Comnet kullananın kendisine saygısı yoktur. Bu firmayı tavsiye edende şirket sızdırmasıdır.

Ben bu mesajı yazdığımda herkes öneriyordu ve sıkıntısızdı, kaç ay geçmiş görmüyor musunuz?

• Müşteri hizmetleridir.
  • FTTH'ye de yakın zamanda geçiş yaptı ve kullanan insanlar açıkçası memnun görünüyorlar.

Millenicom'u hala tavsiye etmez misiniz hocam? Benim kafam karıştı da herkes Comnet'i gömüyor, Millenicom'u da gömüyor. 1000 mgbitlik interneti nasıl alabilirim?

türknet altyapı testinde 100 görünen altyapım millenicom, kablonet ve diğer iss sitelerinde 1000 görünüyor. hangisi doğru?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…