Rehber Tarafsızca tüm ISS'ler

Pardon hocam. Ben Turk Telekom'dan bahsediyorum. Belirtmem gerekirdi. Özür dilerim.
Sorun değil hocam estağfurullah. Hocam sizi daha da aydınlatayım:
Comnet'e geçmeden önce TT abonesiydim. FTTH altyapıda TT 24 Mbps paket kullanıyordum. Dedim ki 100 Mbps'ye geçeyim. Aradık konuştuk pazarlık ettik. İlk başta 120 TL dediler. 8 senelik müşterileriydik. Ben öncesinde 66 TL'ye 24 Mbps kullanıyordum. 120'ye tamamdım. Sonrasında geçelim dedik bu sefer 140 TL dediler. Ne değişti bilmiyorum ama sonradan 140 dediler. Bizde tüm aboneliklerimizi sonlandırdık. Hatta geçen gün TT bizden 210 TL fatura kesmiş. Aradık neden aldınız para dedik. Sonra müşteri hizmetleri telefonu kapattı. Şubeye gittik. Şikayet işlemi başlattık. Zar zor paramızı geri aldık. 1 ay sürdü paramızı almak. Size de 100 Mbps'ye 210 TL demişler. Dolandırıcı bunlar. Ben 109 TL'ye 140 Mbps'ye varan internete sahibim. Pingim de TT'den daha iyi. Adam kandıramazlar. Bu hizmeti adam bana 109 TL'ye sağlıyorsa devletimin kurumu niye bide 210 TL diyor? Aptallıkta zirveler. TT'ye bir daha yolum düşmez. O firmayla olabildiğince ilişkiniz olmasın.

Bana Türk Telekom'dan haciz geldi zamanında. İnterneti kapattırdım sanıyorum ama uyanıklar kapatmamışlar dondurmuşlar. Boş yere paralar ödedim. 100 binden fazla şikayet var zaten !

Bana Türk Telekom'dan haciz geldi zamanında. İnterneti kapattırdım sanıyorum ama uyanıklar kapatmamışlar dondurmuşlar. Boş yere paralar ödedim. 100 binden fazla şikayet var zaten !
Çok uyanık bir firma dikkatli olmak lazım hocam. Para koparmaya çalışıyorlar.

Altyapınız nedir?

Bildiğim kadarıyla fiber yok. Şu an sorguladığımda port var ve maksimum 17mbps hız alabileceğimi söylüyor.

Zaten binaya ilk taşındığımızda boş port bile yoktu. 2 ay kadar internetsizdik. Zor bela araya tanıdıklar koyaraktan internet bağlatabildik.
Milenicom, NetSpeed, Vodafone vs. başvurmadığımız yer kalmadı. Port olmadığı için hiçbiri yardımcı olamadı. TT nasıl port buldu bilemiyorum.

Hocam zaten altyapınız iyi değil. KabloNet altyapınız var mı diye bir bakar mısınız? Yoksa Netspeed deneyebilirsiniz. Yani bu altyapıyla çoğu firmadan verim alamayacaksınız. En iyi yapabileceğiniz şey az para vererek iyi bir internet sahibi olmak. Netspeed bütçe dostudur. Netspeed tarifelerine bakın. KabloNet altyapınız varsa direk ona geçin. Çünkü TT altyapınız çok kötü durumda. Bir araştırın hocam.

Çok uyanık bir firma dikkatli olmak lazım hocam. Para koparmaya çalışıyorlar.
Bende bıktım bu Türk Telekom'un yüksek fiyatlarından. Yazılarınızı inceledim sanırım Comnet kullanıyorsunuz. Bende az önce iletişim kurdum geçmeyi düşünüyorum Comnet'e. Tavsiye ediyor musunuz? Alt yapı testinde 54 Mbps VDSL çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…