Rehber Tarafsızca tüm ISS'ler

O tarifeler ben bu yazıyı yazarken yoktu sanırsam çünkü ben ilk defa bu tarifeyi görüyorum. Rehber eski fark ederseniz. Direkt olarak yanlış demek emeğe saygısızlıktır. Dilerseniz siz de kendi emeğinizi ortaya koyarak benimki gibi bir rehber yapmayı deneyebilirsiniz. En azından deneyin.

"Eski" dediğiniz konu daha 2-3 ay önce açılmış yani üzerinden çok uzun bir zaman geçmiş değil. Türksat Kablonet'in Sınırsız tarifesi de yeni değil diye biliyorum, konuyu yazarken gözden kaçırmışsınız muhtemelen. Bir eleştiriye bu kadar tepki göstermenize gerek yoktu.

Son düzenleme:
3 ay içerisinde:
Süperonline'da yayın problemleri görüldü.

NetSpeed'de anlık hız düşmeleri ve yoğunluklar görüldü. Şimdilik stabil görünüyor.

Türk Telekom Yurt Dışı çıkışları trafik yoğunluğuna bağlı olarak ping süreçlerinde ciddi farklar gözlemlendi. (20ms gibi) (Bazı kullanıcılar bu yüzden Valve'de yüksek pingler alıyor.)

Comnet kendi altyapısını yapmaya başladı. Vb.

Bunlar sadece benim bildiklerim ve gözlemlediklerim.

Ben Web sitesinden baktım tarifelere ve hepsi Akıllı Sınırsız idi. Diğer yani dediğiniz sınırsız tarifesini görmedim. Web sitesinde gözükmediğine adım gibi eminim. Tüm tarifeleri inceledim neredeyse ancak rastlamadım. Belki ben bakarken Web sitesinde yok olabilir geçici süreliğine. Olsa bunu belirtirdim. Hatta kendim bir ara Kablonet'e geçecektim. Sınırsız-Süre aralıksız tarifesi olmadığı için geçmemiştim.

Hocam şimdi altyapı sorgusunda 75MB çıkanlar sanırım VDSL en yüksek hızı gösteriyor. TurkNet'te bir arkadaşım geçtiğinde önce ADSL olarak açıp ondan sonra VDSL hizmete çevirme imkanları olduğunu söyleyip o şekilde hızını arttırmış. Sizce resimde de attığım değerler ile 75Mbps alabilir miyim? Alamazsam boşuna para vermek istemem ki zaten kimse vermek istemez.

Maalesef resim yok.

Superonline harici hepsini deneme fırsatım oldu, Millenicom'un üstüne yok. 100 MBps hızdan sabit 98 civarı alıyorum her gün/saat. 125 TL ödüyorum. Altyapının sahibi o hıza 150 TL diyor.
Hocam hangi modemi kullanıyorsun peki? Firmanın verdiği modem bile olsa, marka, model yazar mısın sana zahmet.
Ben santrale 12 metre uzaklıktayım 94-95 Mbps alıyorum. O açıdan sordum. Eğer modemden kaynaklı ise modem alıyım.

Konuyu yeni gördüm.

Gıbırnet hakkındaki düşünceleriniz nedir?
Gibir şu an optimum. Ben beğeniyorum şu sıralar. Gerçekten iyi iş çıkarıyor. Kapasite ve yoğunluk problemleri de şimdilik yok. Düşünülebilir.
Eki Görüntüle 1002120

Keenetic ile burada gözüken en fazla 20 diye gösteriyor. Normalde eski modemimde de 24Mbit gösteriyordu. Sizce bu modemlerin söyledikleri doğru mudur? Yanılma payı var mı?
Yanılma payı pek yok hocam hatta Keenetic cihazlar daha üst gösterir değerleri.

Türk Telekom:
  • Fiyatları en yüksek ISS diyebiliriz. (Kendi müşterisi olmama rağmen 100 Mbps'yi 140 TL'ye vermeye çalışıyorlar. Yeni gelene bile daha ucuz. Açıkçası aptallar.)

Esterim geç oldu ama, şu paketi bana atabilir misin bugün sordum kafası karıştı galiba 250 TL dedi şok oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…