Bunu da eniştem giyiyor. Beni mi izliyorsunuz hocamHiç tercih etmemeliyim o zaman büyük ihtimalle Nike revulation 7 alacağım normal kesim olanını ekstra genişin maalesef tek renk seçeneği var umarım ayağıma uyumlu gelir hayırlısı diyelim.
Mağazda dene kanka.
Vay be denklemeye bak tüm söylediğim ayakkabılardan en az birisini çevrenizden giyenler var.Bunu da eniştem giyiyor. Beni mi izliyorsunuz hocam
Bu ayakkabı fena değil, günlük kullanıma uygun. Bende Nike React Flyknit Run var. 1.5 yıl oldu giymiyorum. Patinaj çeke çeke ayağıma yapışan bir ayakkabı giymek hoş değil.
Çok kolay kirlenir diye düşünüyorum. Kumaş olarak da kirlenmeye çok müsait ve temizlemesi kolay değil. Beyaz ayakkabıları temiz kullanırım diyorsan alınabilir veya sadece sporda giyiyorsan. Tercih senin.Bir de beyaz rengini nasıl buluyorsunuz görüşlerinizi merak ediyorum zaten ekstra geniş olanı ile aynı malzeme kalitesindedir diye düşünüyorum.
Çok kolay kirlenir diye düşünüyorum. Kumaş olarak da kirlenmeye çok müsait ve temizlemesi kolay değil. Beyaz ayakkabıları temiz kullanırım diyorsan alınabilir veya sadece sporda giyiyorsan. Tercih senin.
Bu sünger ayakkabılar ayağına göre kolay şekil alır. PUMA Anzarun Lite var şu an sporda giyiyorum (Nike Revolutıon 7 alternatifi gibi bir şey). Amazon'da çok ucuza hala var. 44 aldım, giydikçe 45'e çıktı.Normal gündelik kullanımda giyerim açıkçası ve temizlemede de sorun yaşayacağımı zannetmiyorum siyah ayakkabılar giydiğim çoğu kombine gitmeyebiliyor aklımda aslında puma marka ayakkabı da var ancak hangi seri alsam hiçbir fikrim yok.
Bu sünger ayakkabılar ayağına göre kolay şekil alır. Puma anzarun Lite var şu an sporda giyiyorum (Nike revolutıon 7 alternatifi gibi bir şey). Amazon'da çok ucuza hala var. 44 aldım, giydikçe 45'e çıktı.
Skechers kullanabilirsiniz. Adidas puma ve Nike'dan çok daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Hele relaxed fit modelleri var kesinlikle taraklı ayaklılar için üretilmiş.
Tipini beğenemesem de örnek olması için bir sneaker:
Relaxed Fit: Verloma - Bening
Relaxed Fit: Verloma - Bening 210631 WHT indirimli fiyatlar ve taksit imkanları ile .www.skechers.com.tr
Kesinlikle taban teknolojisi çok kaliteli "Air Cooled Memory Foam" olarak geçiyor. Giyebileceğiniz en rahat tabanlı ayakkabılardan kendisi. Relaxed fit kalıpla bahsettiğiniz taraklı ayak muhabbetinden kurtulursunuz. Açıkcası normal kalıpları da çok rahat olduğundan ayağınızı herhangi bir şekilde üzmeyecektirDürüst olayım çok hoşuma gitti linkteki ayakkabı bunu öneriyorsunuz değil mi?
Kesinlikle taban teknolojisi çok kaliteli "Air cooled Memory foam" olarak geçiyor. Giyebileceğiniz en rahat tabanlı ayakkabılardan kendisi. Relaxed fit kalıpla bahsettiğiniz taraklı ayak muhabbetinden kurtulursunuz. Açıkçası normal kalıpları da çok rahat olduğundan ayağınızı herhangi bir şekilde üzmeyecektir.
Aktif olarak kullandığım 2 ayakkabının da linkini atayım.
Koopa - Volley Low Lifestyle
Koopa - Volley Low Lifestyle 183241 WNV indirimli fiyatlar ve taksit imkanları ile .www.skechers.com.tr