Taraklı ayak için beyaz ayakkabı önerisi

Hiç tercih etmemeliyim o zaman büyük ihtimalle Nike revulation 7 alacağım normal kesim olanını ekstra genişin maalesef tek renk seçeneği var umarım ayağıma uyumlu gelir hayırlısı diyelim.
Bunu da eniştem giyiyor. Beni mi izliyorsunuz hocam 🤣
Bu ayakkabı fena değil, günlük kullanıma uygun. Bende Nike React Flyknit Run var. 1.5 yıl oldu giymiyorum. Patinaj çeke çeke ayağıma yapışan bir ayakkabı giymek hoş değil.

Mağazda dene kanka.

Bir de beyaz rengini nasıl buluyorsunuz görüşlerinizi merak ediyorum zaten ekstra geniş olanı ile aynı malzeme kalitesindedir diye düşünüyorum.

Bunu da eniştem giyiyor. Beni mi izliyorsunuz hocam 🤣
Bu ayakkabı fena değil, günlük kullanıma uygun. Bende Nike React Flyknit Run var. 1.5 yıl oldu giymiyorum. Patinaj çeke çeke ayağıma yapışan bir ayakkabı giymek hoş değil.
Vay be denklemeye bak tüm söylediğim ayakkabılardan en az birisini çevrenizden giyenler var. 😅

Bir de beyaz rengini nasıl buluyorsunuz görüşlerinizi merak ediyorum zaten ekstra geniş olanı ile aynı malzeme kalitesindedir diye düşünüyorum.
Çok kolay kirlenir diye düşünüyorum. Kumaş olarak da kirlenmeye çok müsait ve temizlemesi kolay değil. Beyaz ayakkabıları temiz kullanırım diyorsan alınabilir veya sadece sporda giyiyorsan. Tercih senin.

Çok kolay kirlenir diye düşünüyorum. Kumaş olarak da kirlenmeye çok müsait ve temizlemesi kolay değil. Beyaz ayakkabıları temiz kullanırım diyorsan alınabilir veya sadece sporda giyiyorsan. Tercih senin.

Normal gündelik kullanımda giyerim açıkçası ve temizlemede de sorun yaşayacağımı zannetmiyorum siyah ayakkabılar giydiğim çoğu kombine gitmeyebiliyor aklımda aslında puma marka ayakkabı da var ancak hangi seri alsam hiçbir fikrim yok.

Normal gündelik kullanımda giyerim açıkçası ve temizlemede de sorun yaşayacağımı zannetmiyorum siyah ayakkabılar giydiğim çoğu kombine gitmeyebiliyor aklımda aslında puma marka ayakkabı da var ancak hangi seri alsam hiçbir fikrim yok.
Bu sünger ayakkabılar ayağına göre kolay şekil alır. PUMA Anzarun Lite var şu an sporda giyiyorum (Nike Revolutıon 7 alternatifi gibi bir şey). Amazon'da çok ucuza hala var. 44 aldım, giydikçe 45'e çıktı.

Bu sünger ayakkabılar ayağına göre kolay şekil alır. Puma anzarun Lite var şu an sporda giyiyorum (Nike revolutıon 7 alternatifi gibi bir şey). Amazon'da çok ucuza hala var. 44 aldım, giydikçe 45'e çıktı.

Tamamdır deneyeceğim teşekkür ederim öneriniz için.

Skechers kullanabilirsiniz. Adidas Puma ve Nike'dan çok daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Hele Relaxed Fit modelleri var kesinlikle taraklı ayaklılar için üretilmiş.

Tipini beğenemesem de örnek olması için bir sneaker:

Skechers kullanabilirsiniz. Adidas puma ve Nike'dan çok daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Hele relaxed fit modelleri var kesinlikle taraklı ayaklılar için üretilmiş.

Tipini beğenemesem de örnek olması için bir sneaker:

Dürüst olayım çok hoşuma gitti linkteki ayakkabı bunu öneriyorsunuz değil mi?

Dürüst olayım çok hoşuma gitti linkteki ayakkabı bunu öneriyorsunuz değil mi?
Kesinlikle taban teknolojisi çok kaliteli "Air Cooled Memory Foam" olarak geçiyor. Giyebileceğiniz en rahat tabanlı ayakkabılardan kendisi. Relaxed fit kalıpla bahsettiğiniz taraklı ayak muhabbetinden kurtulursunuz. Açıkcası normal kalıpları da çok rahat olduğundan ayağınızı herhangi bir şekilde üzmeyecektir
Aktif olarak kullandığım 2 ayakkabının da linkini atayım.

Bir de dayanıklılık konusu da önemli yağmurda çamurda hiç çekinmeden kullanmak istiyorum taşlı çakıllı yollarda falan olsun bir de biraz üste doğru geniş bir ayak yapısına sahibimdir yani bu linketi ayakkabıyı önerirseniz gönül rahatlığıyla alabilirim direk hiç düşünmeden.

Kesinlikle taban teknolojisi çok kaliteli "Air cooled Memory foam" olarak geçiyor. Giyebileceğiniz en rahat tabanlı ayakkabılardan kendisi. Relaxed fit kalıpla bahsettiğiniz taraklı ayak muhabbetinden kurtulursunuz. Açıkçası normal kalıpları da çok rahat olduğundan ayağınızı herhangi bir şekilde üzmeyecektir.
Aktif olarak kullandığım 2 ayakkabının da linkini atayım.

2. beyaz olanı çok hoşuma gitti her kombine uyumlu gider mi?

Bu sizin kullanmış olduğunuz Volley Low Lifestyle ayakkabıda taraklı ayaklarıma uyar mı çok merak ediyorum kesinlikle mağazaya gidip deneyeceğim umarım her kombinim ile de uyumlu gider.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı