A aa12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 2.292 Makaleler 1 Çözümler 5 29 Mart 2022 #11 348606 dedi: @aa12 etiket gitmedi sanirsam. Genişletmek için tıkla... Kusura bakma, bayadır foruma uğramıyorum . Termostatlı bir ısıtıcı ped temin edebilirsiniz. Yaz ayları zaten yaklaşmakta. Yaz ayına kadar kalerüfer de vs bakmanızı öneririm. Diğer kışa da ısıtıcı ped alırsınız.
348606 dedi: @aa12 etiket gitmedi sanirsam. Genişletmek için tıkla... Kusura bakma, bayadır foruma uğramıyorum . Termostatlı bir ısıtıcı ped temin edebilirsiniz. Yaz ayları zaten yaklaşmakta. Yaz ayına kadar kalerüfer de vs bakmanızı öneririm. Diğer kışa da ısıtıcı ped alırsınız.
S Salih METİN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 6.626 Makaleler 13 Çözümler 19 8 Nisan 2022 #12 Fotoğrafını görmek isterim
3 348606 Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 2.850 Çözümler 6 8 Nisan 2022 #13 Salih METİN dedi: Fotoğrafını görmek isterim Genişletmek için tıkla... Hocam henüz sahiplenmedim. Eve geldiğinde her şeyi eksiksiz olsun istediğim için erkenden hazırlık yapıyorum sadece şu anlık.
Salih METİN dedi: Fotoğrafını görmek isterim Genişletmek için tıkla... Hocam henüz sahiplenmedim. Eve geldiğinde her şeyi eksiksiz olsun istediğim için erkenden hazırlık yapıyorum sadece şu anlık.
6 61340 Kilopat Katılım 1 Haziran 2015 Mesajlar 1.808 Çözümler 20 8 Nisan 2022 #14 Bu kanala göz atabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu kanala göz atabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et