Tarayıcı beIN Connect'teki maç kanallarını oynatmıyor

Alc3n21

Hectopat
Katılım
23 Aralık 2018
Mesajlar
205
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Paramedik
Herkese merhaba. Direkt konuya gireyim, beIN Connect'ten Süper Lig paketi aldım geçen sene 75 liraydı. TV de izleme seçeneği ile beraber bu sene 110 TL olmuş. Bende sadece Web'de izle seçeneği ile aldım. Xbox Series S'te Edge tarayıcıdan açar TV'den izlerim 65 TL daha ucuz gelir diye. Yalnız planladığım gibi olmadı tarayıcı videoyu oynatmıyor. beIN sitesine girdiğimde kanalları seçtiğimde normal kanalları örneğin TRT spor A Spor gibi kanalları oynatıyor fakat beIN spor 1 gibi maç kanalını oynatmıyor. Telefondan Chrome tarayıcıdan girincede aynısı oluyor fakat telefonda ayarlara girip masaüstü şeklinde göster deyince açıyor. Safari'de falan direk açıyor zaten. Anlamadığım neden normal kanallar oynatılıyor da beIN kanallarını oynatmıyor. Bunun bir çözümü yok mu arkadaşlar?
 

Dosya Ekleri

  • A86327A4-B545-4ADD-9B86-BAB3B929506D.png
    A86327A4-B545-4ADD-9B86-BAB3B929506D.png
    53,7 KB · Görüntüleme: 66
@Alc3n21 Her internet websitesinin video oynatan kaynağı aynı değildir. Bazı tarayıcılar bu kaynağı açamayabilir. Yüksek ihtimal beIN Connect'dekini desteklemiyordur Xbox Series S'teki tarayıcı.
Xboxta bi kaç farklı tarayıcıda denedim olmadı. Edgenin mobil sürümü açıyor belki ayarında bi sorun vardır xboxta diye. Bi çözümü yok yani ?
 
Yapabiliyorsan bilgisayarını HDMI ile televizyona bağla. Yada televizyonun tarayıcısı varsa ondan dene. Akıllı TV'lerde beIN Connect uygulaması oluyordu yanlış hatırlamıyorsam.
Televizyonun tarayıcısıda aynı hatayı veriyor. Bilgisayarı bağlayınca açıyor. Televizyonda uygulama var fakat uygulamadan izlemek için fazladan ücret istiyor. Ortalama 450-500 tl gibi bi fark. Geçen sene ucuzdu direk uygulama almıştım tarayıcı ile uğraşmamıştım. Bu sene uyguna gelsin diye sadece tarayıcı paketini aldım.
 

Geri
Yukarı