Tarayıcı önerisi istiyorum

İnternet Explorer kullanıyorum ve gayet memnunum. Özellikle Windows 8.1 metro uygulaması bence çok hızlı. Ayarlarından kullanılan RAM miktarını biraz arttırınca çok daha iyi oluyor.
 
Arkadaşlar Chrome kullanıyorum ve hiç memnun değilim. Hızlı değil, çerezleri temizlediğim halde sayfanın yeni halini vs. göstermiyor. Bana hızlı ve kaliteli bir tarayıcı söylermisiniz?

ÇÖZÜM : Firefox kurdum ve artık hızlı açılıyor sayfalar.

Firefox kullanmanı pek önermiyorum. Chrome en hızlısı. 100mbps ttnet fibernet limitsiz kullanıyorum 1 ay önceye kadar yavaş açılıyordu sayfalar. Aynı sorun bende de vardı ttnet platinium ekibi geldi apartmandaki gpon + kabine ekstra ayarlar filan yaptılar modeme gelen koblolar değişti cat 5 geliyordu cat 7 ile değiştirdiler. Yeni modem verdiler. Eskiden 94mbps hız alıyordum simdi 103-105 arası hız alıyorum. Ulaşılabilir hızım 187986/123582kb idi geçen ay bu ay 100000/100000 mb/s olarak değişti. Sordum artık 1gbit'e kadar olan tüm paketlere geçebileceğimi söylediler. Ayrıyeten roket yaptılar test amaçlı 157mbps dayandı hızım download hızı upload hızı ise 23mbps dayandı. Hat yoğunluğuna göre düşer yükselir dediler. Gece 03:00'da test yaparsanız 1gbit kadar ulaşabilir hızınız hem upload hem download olarak simetrik olarak dediler. Bant genişliği sınırsız olarak ayarladılar artık tıklamamla açması bir sayfaları Firefox'dan hızlı açıyo.

ds.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı